Annons

Första artisten till Stadsfesten 2020 klar: ”En av landets absolut största internationella artister”

NÖJE Stadsfesten har släppt sin första artist till nästa sommars festival i Skellefteå.

Annons

Artisten som presenteras är Mike Perry som bland annat gjort stor succé med låten The Ocean. Låten har spelats mer än 600 miljoner gånger på Spotify, och Perry är med på topp tio mest streamade Svenska artister på plattformen 2018-2019.

– Hela vägen sedan han sopade mattan med Summerburst 2016 och med de enorma framgångarna med låten ”The Ocean” har Perry varit en av landets absolut största internationella artister, skriver Stadsfestens arrangörer i ett pressmeddelande.

Annons

Han kommer att avsluta Stadsfesten på lördagsnatten den 4 juli.

– Genom åren har han lagt Europas största festivaler för sina fötter och fått hundratusentals att euforiskt dansa framför scenen. När han nu återvänder till Sverige och avslutar Stadsfesten i Skellefteå lördag den 4 juli är det som en etablerad artist, en av de absolut största, skriver Stadsfesten.

Se film från Mike Perrys uppträdande på Tommorrowland nedan:

Lyssna på Mike Perry via Spotify nedan:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons