Annons

The Local Store nominerad till årets modebutik – bland alla modebutiker i Sverige: ”Gör oss oerhört stolta”

MODE The Local Store är en av tre butiker som är nominerade till Årets modebutik i Sverige 2019.

Annons

Det är branschtidningen Habit med en jury bestående av bland annat Svensk Handels branschordförande Mikael Sandström som tagit fram finalister i sex kategorier.

I kategorin Årets modebutik är The Local Store nominerade tillsammans med Jeansbolaget i Oskarshamn och Johnells i Södertälje.

– Vi vill tacka våra kunder som gör det möjligt att driva butik i Skellefteå, att dessutom bli nominerade till topp tre av alla Sveriges modebutiker gör oss oerhört stolta, säger Johnny Hedlund som driver The Local Store tillsammans med Alexander Nordlund.

Annons

Den 3 december avslöjas vinnaren i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm under Habits Modegala, Sveriges enda gala som prisar företag och entreprenörer i modebranschen.

– Vi är inte nöjda här. Nu satsar vi vidare på Skellefteå och i slutet av november flyttar vi butiken till en dubbelt så stor lokal i Citykompaniet, säger Alexander.

SUPERFÖRETAG
Så sent som igår kom The Local Store, via sitt ägarbolag Stone & George Jeans, även med på Veckans Affärer lista över Sveriges superföretag 2019 som enda Skellefteå-företag. Där ställs höga krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital.

2018 omsatte företaget 12 miljoner kronor i sina butiker i Skellefteå, Piteå och på webben. Resultatet landade på 2,1 miljoner kronor vilket ger en vinstmarginal på 16,6 procent.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons