Annons
Sponsrad artikel
På bilden syns förra årets vinnare. Foto: Adam Jonsson

Nominera här: Vem inom Skellefteås handel vill du uppmärksamma 2019?

HANDEL Nu har det blivit dags att nominera den du tycker förtjänar extra uppmärksamhet i Skellefteås handel 2019.

Handelsfesten med tillhörande utmärkelser har blivit en tradition i Skellefteå. För tredje året arrangeras den 16 november den festliga tillställningen.

De tre kategorier som butiker och personal kan vinna är “Årets bemötande”, “Årets Butik” och “Årets Bubblare”.

– Att ha ett gott bemötande, bra service och allmänt fint värdskap är viktigt för den enskilda verksamheten, men även för Skellefteå som helhet. Därför vill vi uppmärksamma detta lite extra, säger Maria Rautio på Visit Skellefteå.

Annons

Att utse vinnarna börjar med att allmänheten får nominera personer och företag som de tycker borde vinna. De som nomineras ska verka inom Skellefteås handel och kan vara allt från butiker och dagligvaruhandel till caféer, restauranger och salonger.

Om de är placerade i eller utanför centrum spelar ingen roll.

– Till Årets bemötande ska du nominera någon som du helt enkelt tycker har det bästa bemötandet i Skellefteå. Det kan vara en person eller ett helt företag, säger Maria.

EXTRA STJÄRNA I KANTEN
Årets butik är en butik som du tycker förtjänar en extra stjärna i kanten, som gjort något utöver det vanliga det senaste året.

– De kanske har lanserat ett nytt koncept eller gjort något annat som sticker ut, säger Urban Pettersson, Skellefteå Handel.

Årets bubblare är ett företag som är nytt i branschen – men redan gjort avtryck.

– Det finns många goda exempel i Skellefteå, säger Maria Rautio.

Maria Rautio, Visit Skellefteå, och Urban Pettersson, Skellefteå Handel.

Efter den första nomineringsrundan kommer en jury att utse tre finalister i varje kategori, som allmänheten sedan kommer att få rösta på via Megafonens hemsida.

– Hela grejen finns för att vi ska tänka till lite extra på vilka som ger riktigt bra service, och sedan få hylla dem. Att sprida positivitet är alltid bra och ger ringar på vattnet, säger Urban.

PRESENTERAS 16 NOVEMBER
Vinnarna kommer att presenteras på Handelsfesten den 16 november.

– Det är en branschfest där alla inom handeln är välkomna. En after work-inspirerad kväll där tanken är att man ska kunna gå med hela sin personal och ha trevligt tillsammans med andra, säger Maria.

Obs! Nomineringen är avslutad – finalisterna presenteras i Megafonen 23/10

Nomineringen stänger 6/10!


Handelsfesten och utmärkelserna är ett initiativ av Visit Skellefteå och Skellefteå Handel tillsammans med Megafonen, Nordvestor Fastigheter och Diös. Den 23/10 presenteras finalisterna i Megafonentidningen, och fram till den 10/11 kan du sedan rösta på dina favoriter bland de som gått vidare i de tre kategorierna.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons