Annons
Rustique har öppet i helgen. Foto: Arkivbild

Händer i helgen 2-4/8: ”Nattklubb, torgförsäljning och bilutställning”

NÖJE Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

FREDAG 2/8

Burträsk: Sista chansen att ”Smaka på Burträsk” denna sommar. Läs mer här »

Edelviks Trädgård: För tredje gången kommer Dreamlovers från Kiruna att göra en spelning. De spelar pop, rock, visor och gör en nostlagisk musikresa från 50-talet till idag.

Rustique: Nattklubb, Fredagsklubben 30+. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Norrvalla, bollhallen: I sällskap av 30 dinosaurier kommer du garanterat känna dig väldigt liten i närvaron av dessa jättar på Dinosaurs The Exhibition. Du kommer bli överväldigad av storleken och rösterna på Triceratops, Brachiosaurus och inte minst den respektfulla Tyrannosaurusen även kallad T-Rex. Utställningen hade premiär den 30/5 och håller öppet fram till och med augusti.

Texas Longhorn, Bryggargatan bar, O’Learys, Grannen Pub, Bishops Arms, , New GR och Old Williams håller också öppet.

Annons

LÖRDAG 3/8

Burträsk: På Burträsk Camping arrangeras mellan 11-16 bil- och mc-utställningen CageSwamp Summer Meet. Försäljning av mat, livemusik och lotteri!

Galleri1: Premiär för Jeanette Carlssons utställning. Jeanette från Skellefteå målar med förnöjsamhet och experimenterar med olika tekniker. Utställningen håller på mellan den 3/8 – 14/8.

Möjligheternas torg: Byamarknad på Torget i Skellefteå 9.30-14.00. Sortimentet varierar på marknadsdagarna. Exempel på varor som säljs är bröd, grönsaker som tomater och gurka, potatis, hembakta bakverk, jordgubbar, bär, sylt, saft, marmelad och lite annat gott.

Bonnstan: Traditionsenlig torgförsäljning i Skellefteås kyrkstad, Bonnstan. Varje lördag hela sommaren osar Bonnstan med tradition.

Norrvalla: I sällskap av 30 dinosaurier kommer du garanterat känna dig väldigt liten i närvaron av dessa jättar på Dinosaurs The Exhibition. Du kommer bli överväldigad av storleken och rösterna på Triceratops, Brachiosaurus och inte minst den respektfulla Tyrannosaurusen även kallad T-Rex. Utställningen hade premiär den 30/5 och håller öppet fram till och med augusti.

Rustique: Nattklubb, 23+. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Grannen, Bishops Arms, Texas Longhorn, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

SÖNDAG 4/8

Rismyrliden: Berättarvandring: ”Nybyggarna i Rismyrliden – bland kor, mygg och vitterstigar”. Vem bodde i Rismyrliden? Vilka var de och vilka arbetsuppgifter hade de? Häng med på en spännande skildring av verklighet och folktro i en miljö som tar dig med tillbaka till 1800- talet. Berättar är Ulf Lundström.

Kurjoviken: Jazzsöndag på Kurjovikens sjökrog.

Folkparken: Sommarloppis på Folkparken. Fynda bland ett stort utbud av begagnade prylar eller sälj dina egna gamla saker och ge dem ett nytt liv. Varje söndag hela sommaren med start 16 juni till 11 augusti.

För tips om fler event, utställningar och föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons