Annons
Midnattssolsloppet avgörs i Fällfors denna helg. Foto: Pressbild

Händer i helgen 14-16/6 ”Midnattssolsloppet, Bröderna Lejonhjärta och Trästockförfesten”

NÖJE Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

FREDAG 14/6

Fällfors: Denna helg är det banracing med Skandinaviens elit, Midnattssolsloppet. Såväl team och besökare som gillar fart, folkfest och motorsport välkomnas att uppleva en riktig höjdpunkt inom bilsporten. Klasserna som tävlar är TCR Scandinavia, Porche Carrera Cup Scandinavia, GT4 samt Formula Nordic. Klicka HÄR för mer information om helgen.

Norrvalla: I sällskap av 30 dinosaurier kommer du garanterat känna dig väldigt liten i närvaron av dessa jättar på Dinosaurs The Exhibition. Du kommer bli överväldigad av storleken och rösterna på Triceratops, Brachiosaurus och inte minst den respektfulla Tyrannosaurusen även kallad T-Rex. Utställningen hade premiär den 30/5 och håller öppet fram till och med augusti.

Rustique: Nattklubb, Fredagsklubben 30+. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Texas Longhorn, Bryggargatan bar, O’Learys, Allstar, Scandic, Grannen Pub, Bishops Arms, , New GR och Old Williams håller också öppet.

Annons

LÖRDAG 15/6

Fällfors: Denna helg är det banracing med Skandinaviens elit, Midnattssolsloppet. Såväl team och besökare som gillar fart, folkfest och motorsport välkomnas att uppleva en riktig höjdpunkt inom bilsporten. Klasserna som tävlar är TCR Scandinavia, Porche Carrera Cup Scandinavia, GT4 samt Formula Nordic. Klicka HÄR för mer information om helgen.

Medlefors: Följ med till Körsbärsdalen och Törnrosdalen. Här spelas Astrid Lindgrens älskade saga, Bröderna Lejonhjärta,  som sommarteater 2019. Nypremiär idag i Medleforsparken.

Norrvalla: I sällskap av 30 dinosaurier kommer du garanterat känna dig väldigt liten i närvaron av dessa jättar på Dinosaurs The Exhibition. Du kommer bli överväldigad av storleken och rösterna på Triceratops, Brachiosaurus och inte minst den respektfulla Tyrannosaurusen även kallad T-Rex. Utställningen hade premiär den 30/5 och håller öppet fram till och med augusti.

Texas Longhorn: Countrykväll med Artisten Ulf Edberg vid strängarna.

Rustique: Nattklubb, TRÄSTOCKFÖRFESTEN 20+. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Grannen Pub: DJ Robin spelar rockiga toner för gästerna ikväll, från kl. 22.00.

O’Learys, Allstar, Scandic, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

SÖNDAG 16/6

Folkparken: Sommarloppis på Folkparken. Fynda bland ett stort utbud av begagnade prylar eller sälj dina egna gamla saker och ge dem ett nytt liv. Varje söndag hela sommaren med start 16 juni till 11 augusti.

Finnfors: Fallets Dag är startskottet på sommarsäsongen för Finnfors kraftverksmuseum. Säsongen inleds i Finnfors med Fallets dag, en riktig familjedag med musik, aktiviteter, tipsrunda och dånande vattenpåsläpp. Kraftverksmuseet, teknikboa, rövargrottan, maskinistbostaden och nya kraftstationen är öppna för visning.

Bishops Arms: Sista söndagen med Pubquiz, innan sommaruppehållet. Quizmastern, Patrik Jonsson, ställer frågorna och gästerna försöker svara rätt och vinna fina priser.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons