Annons

Årets Nykomling på Grammisgalan kommer till Trästockfestivalen

NÖJE Åtta nya akter klara för sommarens gratisfestival på Nordanå.

Annons

En hel rad artister har släppts till Träsockfestivalen – men än är lineupen inte färdig.

– Än har vi rätt många artister och nyheter kvar att släppa. Se till att boka in 19-20 juli och gör er beredda för ett fullspäckad program från dag till sommarnatt, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Denna fredag släpps åtta nya akter.

– Idag så presenterar vi Sveriges nya stjärnskott inom hiphop, flytande harmonisk pop, indiepop, jazzimprovisationer, dystopisk rock, death metal, house och britpop. Nationellt som lokalt, åtta exemplar som visar den otroliga bredden på Trästockfestivalen, skriver arrangören

Annons

Bland artisterna finns Imenella som beskrivs som ett stjärnskott. Imenella slog igenom förra året med låtarna ”Moves” och ”Chagga” och strax innan jul släpptes tredje singeln ”Fråga om mig” som har över 1,3 miljoner streams på Spotify. 2019 inledde hon med ett framträdande på P3 Guld där hon även nominerad till Framtidens artist på galan. I februari tog hon hem priset för Årets Nykomling på Grammisgalan.

De övriga artister som presenterades denna dag är Light Vibes, Window Weather, Olle & Jacob, Summoned Tide, Rhomb, Edvin Ellman och Alma Lindström.

Tidigare artistsläpp kan du läsa om här »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons