Annons
Sponsrad artikel

Många nya ansikten på Folkparken: “Letar oss framåt med respekt för parkens historia”

ANNONS Det senaste året har det tillkommit en rad nya personer på Folkparken i Skellefteå. “Vi är ett riktigt bra gäng med fin teamkänsla”, säger Lina Björk Larsson, verksamhetschef.

Skellefteå Folkets Park öppnade redan 1925 som en mötesplats för musik, dans och utomhusaktiviteter.

– Folkparkerna bildades för att vara en plats där folket kunde samlas och ha roligt, och det är så vi vill att det ska vara även idag, säger Lina Björk Larsson, tidigare marknadsansvarig som numera är verksamhetschef på Folkparken i Skellefteå.

Under åren har fastigheten på området dock byggts ut i flera omgångar, och numera är Folkparken även en välbesökt konferensanläggning.

– Vi har fantastiska lokaler som går att nyttja till många olika ändamål. Dels har vi våra stora lokaler med plats för flera hundra deltagare, men även många mindre konferensrum som passar för dagkonferenser, säger Lina som poängterar att Folkparkens kök levererar all mat som kan tänkas behövas till konferenserna.

– I huset finns kapacitet för att erbjuda det gästerna vill ha, oavsett om det är kaffe med macka, en fullgod lunch eller middag i vår pub.

Lina Björk Larsson och Carola Glas är två av dem som jobbar på Folkparken. Kolla in bildspelet längst upp på sidan för att se samtliga åtta.

Lina har jobbat som verksamhetschef sedan slutet av förra året, men hon är långt ifrån ensam som är ny på jobbet. Tillsammans med sju andra heltidsanställda utgör hon kärngruppen på Folkparken.

– Under 2017 och 2018 gjordes en omorganisation för att få en tydligare helhet på verksamheten. Istället för att alla bara har sina separata roller jobbar vi nu mer som ett team där vi hjälps åt för att leverera en bra upplevelse för våra gäster, säger Lina.

Bland de som börjat det senaste året finns Ida Fryxell, Stina Sundbom och Klas Jonsson som husvärdar – samt Linda Lind och Susanne Sigården i köket.

– Utöver dem har vi Carola Glas, bokning, och Carolina Norberg, husvärd, som båda jobbat här i fyra år. Tillsammans är detta ett riktigt bra gäng där alla strävar mot samma målbild, säger Lina som också vill hylla de 30-tal personer som jobbar vid större arrangemang.

– Dessa personer är jätteviktiga, utan dem hade vi inte kunnat ha den verksamhet som vi har, säger Lina.

Stina Sundbom och Carolina Norberg. Se samtliga heltidsanställda i bildspelet längst upp på sidan.

Totalt sett ser framtiden mycket ljus ut för Folkparken. De har flera ben att stå på – men det finns alltid saker att slipa på och förbättra.

– Vi fortsätter nu att jobba för att vara vara en plats som har en naturlig relation med alla som bor i och runt Skellefteå, oavsett om det är genom barndisco, gala eller konferens. Folkparken finns till för folket, och vi vill att alla känner sig välkomna, säger hon.

Megafonen Native


 

 

 

Välkommen till
Folkparken
Skellefteå

Konferenser i allt från små till stora lokaler.

Banketter i Kronan med möjlighet att duka för 750 personer (plus ytterligare 200 genom att öppna upp till intilliggande lokalen Kärnan)

Dans, nattklubbar och konserter med plats till upp till 1100 personer.

Event arrangerade av Folkparken, som till exempel Kalaset i Parken och barndiscon.

Utomhusaktiviteter som streetbasket, aktivitetspark, beachvolleyboll och grafittivägg.

Puben Mc Well med bland annat hockeypub i samband med Skellefteå AIK:s matcher.

Läs mer på folkparkenskelleftea.se

 

Folkparken Skellefteå
Mossgatan 28, 931 70 Skellefteå
Telefon: 0910 – 101 62
E-post: info@folkparkenskelleftea.se


Sponsrat inlägg: Hela denna sida är en annons från Folkparken i Skellefteå.

Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på www.megafonen.nu/annons.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons