Annons
Viktoria Tocca & Niklas Asknergård i Bradway till Duvemåla. Foto: Pressbild

Händer i helgen 22-24/3: ”Från Broadway till Duvemåla, Tommy Nilsson och Säkert!”

NÖJE Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

FREDAG 22/3

Nordanåteatern: “Från Broadway till Duvemåla” är succéföreställningen där stora känslor möter lika stora röster i de mest älskade hitsen från musikalernas värld. Spelas 19.30 inför ett slutsålt Nordanåteatern.

Burträsk Kyrka: Tommy Nilsson – Allt som jag känner i Burträsk Kyrka. Självklart sjungs alla de omtyckta klassiska Tommy Nilsson-balladerna som till exempel Allt som jag känner, Öppna din dörr, En dag och Amelia. Men även flera andra handplockade sånger som passar väl in i den stämningsfulla miljön.

Västerbottensteatern: Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig. Standup med Malin Appeltofft. Malin Appeltofft är komikern som är lärare men som har stått på scener som både skådespelerska och sångerska. Visas torsdag 12.00 och 18.00, samt vid lunchtid på fredagen.

Västerbottensteatern: Familjeföreställningen Loranga, Masarin och Dartanjang. En familj som inte är lik någon annan har flyttat in på Västerbottensteatern. Solen skiner, fåglarna kvittrar och musiken gungar skönt. Från den 28 februari får man komma på besök om man är beredd på att det mest oväntade kan hända. Hela tiden! 18.00 fredag och lördag.

Rustique: Nattklubb, Fredagsklubben 35+. DJ Simon Jayson. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Texas Longhorn, O’Learys, Allstar, Scandic, Grannen Pub, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

Annons

LÖRDAG 23/3

EFS-Kyrkan: Skellefteå musikkår med Mats Bergqvist bjuder på konserten ”Waiting for spring” på EFS-kyrkan i Skellefteå. 18.00 på EFS-kyrkan.

Nordanå: Skellefteå Tangosällskap bjuder upp till dans på Nordanå. Välkomna att dansa eller bara lyssna till musiken över en kopp kaffe. För alla åldrar. Fri entré.

Västerbottensteatern: Familjeföreställningen Loranga, Masarin och Dartanjang. En familj som inte är lik någon annan har flyttat in på Västerbottensteatern. Solen skiner, fåglarna kvittrar och musiken gungar skönt. Från den 28 februari får man komma på besök om man är beredd på att det mest oväntade kan hända. Hela tiden! Både 14.00 och 18.00 denna lördag.

Verandan: Nattklubb 20+ på Klubb V . Öppet 22.00-02.00.

Rustique: Nattklubb, Lördagsklubben 27+. DJ Danne & Emelie. Öppet till 02.00.

Grannen Pub: Vinylkväll med Ulrik Söderberg som kör all in på 60-tal.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Texas Longhorn, O’Learys, Allstar, Scandic, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

SÖNDAG 24/3

Nordanå: Vernissage för utställningen TRÄ på Skellefteå museum kl 13.00.

Folkparken: En av Skellefteås största loppisar arrangeras 11.00-14.00 denna söndag. Fynda bland ett stort utbud av begagnade prylar eller sälj dina egna gamla saker och ge dem ett nytt liv.

Nordanåteatern: Den 24 mars spelar artisten Säkert! i Skellefteå på Nordanåteatern. Detta är en av två spelningar artisten gör under våren 2019.

Bishops Arms: Varje söndag fram till sommaren är det åter dags för pubquiz. Quizmastern, Patrik Jonsson, ställer frågorna och gästerna försöker svara rätt och vinna fina priser.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons