Annons
Faro Groth leder idrottsgalan i Skellefteå. Foto: Pressbild.

De leder Skellefteås Idrottsgala 2018: ”Min kärlek till bygden bara växer och växer”

NÖJE TV- och Radioprofilen Farao Groth leder tillsammans med kommentatorn Lars Lindberg Skellefteås idrottsgala 2018.

Annons

Farao Groth – känd från bland annat radiokanalen NRJ och Idol-eftersnack – har inte gjort någon hemlighet av att han gillar Skellefteå. Flera gånger har han berättat i radio om vad han gjort i staden och hur kul han haft.

Nu står det även klart att han, tillsammans med sportkommentatorn Lars Lindberg, kommer att leda Skellefteås idrottsgala den 27 oktober.

– När jag fick frågan av Sabina att leda Skellefteå Idrottsgala kändes det både hedervärt och oerhört roligt. Min kärlek till bygden bara växer och växer och idrott spelar en viktig roll för Skellefteå, säger Farao och fortsätter:

– För mig handlar idrott om ett sätt att mötas och ett sätt för människor att komma samman, oavsett nationalitet eller sexualitet så är alla förenade både på planen och utanför. Att få leda den här galan är ett av de finaste förtroenden jag fått, efter att få vara i SAIKS omklädningsrum såklart.

Sabina Jonsson och Lars Lindberg.

Sabina Jonsson arrangerar galan tillsammans med Lars Lindberg.

– Farao är klippt och skuren för detta uppdrag, vi vill att galan skall upplevas som en tillställning fylld av glädje, värme, skratt och atmosfären skall vara avslappnad och alla skall känna sig välkomna, och vem passar då bättre än fantastiska Farao, säger Sabina.

Galan äger rum på Verandan den 27 oktober.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons