Annons

Händer i helgen 6-9/4

Annons

Emil Assergård. Foto: Pressbild

NÖJE Emil Assergård, Textilfest och bokyoga för barn. Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Fredag 6/4

Västerbottensteatern: Västerbottensteaterns stora dramakomedi under 2018, Släktkalaset, spelas både fredag och lördag denna helg. Fritt efter Maria Bloms Masjävlar. Plogad genom Västerbottnisk mylla av Martin Lindberg. I bearbetning och regi av Bobo Lundén. 19.00 på fredagen.

Klubb V: Nattklubb 18+ med Emil Assergård & Vansinnet. Öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Allstar, Scandic, Grannen Pub, O’Learys, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 7/4

Nordanåteatern: ”Säg Algots det räcker!”. Publiken blir lotsad genom 50- och 60-talens glittrande nostalgiminnen och ett pärlband av slagdängor. Medverkande: Cecilia Kyllinge, Solveig Bergqvist Larsson, Anders Larm, Jan-Olof Jonsson

Stadsbiblioteket: Prova på bokyoga för barn 3-7 år, tillsammans med en förälder/vuxen. Yoga tillsammans på ett lekfullt sätt utifrån en bilderbok med syftena rörelseglädje, närvaro och kroppskännedom. Under vägledning av Jenny Nilsson, barnyogalärare.

Folkets Hus, Skelleftehamn: Tuttans kvartett möter SPF Kören och Frälsningsarmens Musikkår spela gamla godingar i Glenn Millers anda. En musikupplevelse av det ovanliga slaget i vackra Folkets Hus biografen i Skelleftehamn.

Folkparken, Skellefteå: Textilfesten 2018. Utställare med försäljning av olika textila material och produkter huvudsakligen med anknytning till Norr- och Västerbotten. Föreläsningar, mini workshops/prova-på, barnverksamhet, stickcafé, textila utställningar, mm

Västerbottensteatern: Västerbottensteaterns stora dramakomedi under 2018, Släktkalaset, spelas både fredag och lördag denna helg. Fritt efter Maria Bloms Masjävlar. Plogad genom Västerbottnisk mylla av Martin Lindberg. I bearbetning och regi av Bobo Lundén. 15.00 på lördagen.

Klubb V: Nattklubb 20+. Öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: Nattklubb 35+, öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Allstar, Scandic, Grannen Pub, O’Learys, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Söndag 8/4

Bishops Arms: Varje söndag fram till midsommar är det populära söndagsquizet på Bishops. Från kl. 18 drar kvällens quizmaster igång tävlingen.

Nordanå: Jacob Dahlgren ”Abstract space” pågår i Skellefteå Konsthall. I utställningen ”Abstract space” visas ett urval från Jacob Dahlgrens lekfulla bildvärld där han använder sig av abstrakta detaljer från vår omgivning och konstruerar nya verk av vardagliga föremål i klara färger, ofta kombinerade i ränder, rutor och grafiska mönster.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons