Annons
Bastard Burgers är nära en etablering i Skellefteå. Foto: Bastard Burgers

Bastard Burgers förhandlar om lokaler i Skellefteå: “Kan vara klart inom de närmsta dagarna”

MAT Streetfood-kedjan Bastard Burgers vill etablera sig i Skellefteå. “Vi tittar just nu på tre bra lokaler och förhandlingar pågår med fastighetsägarna”, säger Simon Wanler, VD.

Annons

Den första Bastard Burgers-restaurangen öppnade i Luleå för bara ett och ett halvt år sedan. Efter det har de blivit hyllade som en av Sveriges bästa hamburgerställen och hunnit etablera sig i ytterligare fem städer – och fler är på gång.

– Gensvaret har varit enormt i hela Sverige och det är därför etableringstakten blivit så hög. Vi har märkt att vi har något riktigt bra på gång, Simon Wanler som är VD.

Längs norra Norrlandskusten finns Bastard Burgers i Luleå, Boden, Piteå och snart Sundsvall. Umeå och Skellefteå är naturliga orter att fortsätta med.

– Vi har tittat på de städerna länge men inte hittat något riktigt bra läge. Vi har tackat nej till lokaler på båda orterna, men nu närmar vi oss en lösning i Skellefteå. Vi tittar just nu på tre bra lokaler och förhandlingar pågår med fastighetsägarna, säger Simon som till Megafonen är tydlig med att de jobbar hårt för att komma till Skellefteå:

– Vi ska till Skellefteå och jobbar aktivt för att komma dit så snabbt som möjligt, säger Simon.

Läs mer om detta i nya numret av
Megafonentidningen nedan (sid 7):

 

Klicka här för att läsa tidningen i helskärm.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons