Annons

Årets första artistsläpp

Annons

Foto: Pressbild

NÖJE ”Här i första svängen presenterar vi favoriter som alla tre kommer att bjuda på spelningar ni sent kommer att glömma.”.

Dags att börja se fram emot sommaren när vi nu kan meddela vilka som ställer sig på scenerna. Här i första svängen presenterar vi favoriter som alla tre kommer att bjuda på spelningar ni sent kommer att glömma, detta skriver arrangören i ett pressmeddelande nu på morgonen och fortsätter.

– En som genom åren brutit sig igenom trenderna och växt ännu mer till att bli en internationell artist. Turnerande i USA, Australien och Europa. Ett indierock-band som nämnvärt turnerat som förband till Iron & Wine och ständigt överraskar med sina framgångar. Samt den tidigare ”Those Dancing Days” medlemmens soloprojekt vilket bjuder på en mörk, psykedelisk pop.

– Vi ser otroligt mycket fram emot att välkomna TOVE STYRKE, PALE HONEY och THE HANGED MAN.

Trästockfestivalen är Sveriges största fria festival. Under två dagar serveras livemusik, film, dans, performance, mat och andra härligheter på natursköna Nordanåområdet i Skellefteå. Trästockfestivalen arrangeras den 20-21 juli i Skellefteå.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons