Annons

Studenter intar O’Learys

Annons

Foto: Arkivbild

NÖJE Nu på onsdag är det exakt 100 dagar kvar till studenten för årets utgångselever på gymnasiet.

I Skellefteå har det de senaste åren blivit allt vanligare att studenterna hittar nya sätt att fira att studenten börjar närma sig. En av dessa aktiviteter är 100-dagarsfesten, som innebär att det är exakt 100 dagar kvar till studenten. I år infaller denna dag onsdag den 28:e februari.

En av initiativtagarna kring årets 100-dagarsfest är Mirja Boström som själv är blivande student och går Ekonomiprogrammet.

– Vi har sedan en tid tillbaka suttit och snackat om detta och tyckt att det vore kul om det blev nått liknande firande, även i år. Under planeringstiden har vi även involverat samhällsprogrammet, som även de finns på Anderstorpsskolan, berättar Mirja och fortsätter:

– Detta är en fest för alla blivande studenter i Skellefteå. Därför har vi gjort inbjudningar till alla gymnasieskolor i Skellefteå, samt abonnerat hela sportbaren O’Learys från kl. 22.00 denna kväll.

På O’Learys ser man fram emot att välkomna alla studenter till en trevlig kväll och de har börjat få in en hel del bordsbokningar, samt att de bokat en DJ för kvällen.

– Vi är jättetaggade på att få möjligheten att ordna denna 100-dagarsfest tillsammans med studenterna. Redan nu har vi bokat en DJ, som ska hjälpa till att skapa stämning och högt tempo under kvällen, berättar Nadia Omeirat, som jobbar på O’Learys

O’Learys har öppet fram till kl. 02.00 med fri entré före kl. 23.30, därefter kommer de att tas ut en entreávgift.

– Vi ska också förtydliga att restaurangen är öppen som vanligt för de gäster som vill äta och se sport, från kl. 16.00 till 22.00, säger Nadia.

Annons
Annons
Annons
Annons