Annons

Det här händer med Allstar

Annons

Foto: Arkivbild

NÖJE Nu öppnar snart Allstar i Skellefteå igen: “Vi kommer att jobba hårt för att skapa ett fungerande koncept av detta igen”

I början av september 2010 startade William Wu restaurangkonceptet Allstar i Skellefteå. Han drev sedan stället i tre och ett halvt år fram till att han sålde verksamheten 2014. Nu – nästan fyra år efter försäljningen – så står han åter som ägare för sportbaren och snart redo att öppna dörrarna igen.

– Det känns jättekul att få komma tillbaka och försöka få detta koncept att lyfta igen, säger William och fortsätter:

– Vi kommer att jobba hårt för att skapa ett fungerande koncept av detta igen.

Lokalerna är redan renoverade och nu återstår bara att titta igenom vad som behöver uppdateras och fräschas upp för att de ska kunna öppna.

– Vi räknar med att öppna senast i mitten på mars. Vi väntar på ett sista tillstånd för att kunna dra igång verksamheten, berättar William som har nyanställt personal som är redo att börja jobba.

– Vi har redan dragit igång med utbildning för våra nya lagspelare, som kommer sätta den nya tonen för det nya Allstar. Just nu håller vi även på att titta över menyn som kommer att kompletteras med en hel del nya rätter. Det kommer att innebära att vi får ett bredare utbud som kommer att passa fler gäster.

Nattklubb är något William ser fram emot att kunna erbjuda Skellefteborna igen då den gjorde stor del av konceptet förra gången han drev verksamheten.

– Vi kommer att dra igång nattklubben så fort vi är varma i kläderna, för vi ser att det finns ett behov att fylla för folk som vill ut och roa sig i stan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons