Annons

Matmarknaden till Skellefteå

Annons

International Street Market arrangeras i Skellefteå 5-8 september 2018. Foto: Pressbild

MAT I höst får Skellefteå åter besök av den internationella matmarknaden International Street Market.

Groupe Gerauds internationella matmarknad har besökt Skellefteå tre gånger tidigare: 2013, 2015 och 2017 – och den 5-8 september 2018 är det dags igen. Det skriver arrangören på sin Facebooksida där de radat upp vilka städer de ska besöka i år.

International Street Market har tidigare bjudit på mat, dryck och hantverk från fler än 16 olika länder. På menyerna har bland annat kamelhamburgare, paella, gyros, oliver, fudge, ostar och korvar från fler än 30 marknadsstånd erbjudits. Arrangör är det englandsbaserade eventföretaget Groupe Geraud.

Tidigare år har matmarknaden hållit till på Möjligheternas torg – men i år står Trädgårdsgatan som location vilket antyder att den kommer att hålla till vid Stadsparken. Det är dock inget vi på Megafonen kan bekräfta.

Matmarknaden arrangeras den 5-8 september 2018.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons