Annons

Björn Skifs till Skellefteå

Annons

NÖJE Den folkkära artisten besöker 12 städer med sin turné.

I somras blev biljetterna till showen om Björn Skifs mer än 50-åriga karriär snabbt slut då den spelades på Solliden, Skansen. Nu är det klart att Björn Skifs tar sin föreställning ”Bitar ur mitt liv” på stor Sverigeturné i höst.

– En av de vanligaste frågorna jag får från min publik är: ”När kommer du hit?”. Nu kan jag äntligen svara: ”Snart!”. I höst tar vi nya showen till 12 städer från Helsingborg till Luleå, berättar Björn Skifs i ett pressmeddelande.

En av orterna är Skellefteå.

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester. Det ser jag fram emot, säger Björn.

Konserten blir i Skellefteå Kraft Arena dit han kommer den 10 november.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons