Annons

De öppnar ny butik & drive in

Annons

Nu slipper du bära tunga varor – i Kvantums nya drive in packar personalen dina varor direkt i bilen. Adam Nilsson, online-ansvarig, är en av dem som plockar dina varor.

ANNONS Nu har ICA Kvantums nya nätbutik och drive in öppnat. Där kan du handla i lugn och ro – och hämta upp matvarorna utan att lämna bilen. “Det kommer att underlätta för många”, säger Peter Jonsson, handlare.

Peter Jonsson har varit handlare på ICA Kvantum sedan slutet av 2015. Sedan dess har han tillsammans med personalen utvecklat butiken genom att se över sortimentet och göra en omfattande renovering.

– Vi vill att Ica Kvantum ska vara en enkel butik med huvudsakligt fokus på mat. Förut har taktiken i matbutiker ofta varit att skapa krångliga vägar för att exponera så många produkter som möjligt på väg till och från mejeriet, men vi tror mer på att kunden ska få välja själv, säger han.

Nu står även nästa stora satsning klar. I veckan öppnades Kvantums nya nätbutik, utlämningsterminal och drive in.

– Den här investeringen har vi gjort för att det ska bli ännu lättare för våra kunder att handla. Med de nya lösningarna kan kunden spara mycket tid, säger Alexander Björk, butikschef.

STORT UTBUD
Nätbutiken har öppet dygnet runt och innehåller ett stort utbud av varor.

– Vi har sett till att vi har ett stort utbud av butikens manuella delikatess-sortiment så att du kan beställa goda ostar, salami och skinkor till helgmyset. Vi har även försökt få med så många lokala och små producenter som möjligt, säger Alexander.

Bland annat finns barkbröd från Lövånger, Svedjans ost, Kristinaskorpor från Kvarnåsen, bordsdrickan till suringen och den hängmörade entrecoten från butikens mörningsskåp i sortimentet.

– Vi har även satsat på ett stort utbud av glutenfritt i vår fysiska butik, och självklart ska det även finnas på nätet, säger Alexander.

När din beställning är klar får du ett SMS om att den är klar. När du kommer så svarar du HÄMTA – så kommer personalen ut inom några minuter med dina varor.

BEHÖVER INTE LÄMNA BILEN
Efter att du handlat dina varor i nätbutiken kan du hämta dina färdigpackade produkter i Kvantums nya drive in.

– I vår drive in behöver du aldrig lämna bilen. Vi ställer in kassarna åt dig, säger Peter.

Alternativet att få varorna utkörda för endast 99 kronor finns också.

– Utkörning för 99 kronor är till en början möjligt till ett visst startområde men om vi ser intresse från ytterligare områden finns möjlighet att utöka. Vissa områden är styrda till utvalda leveransdagar för att köra så full bil som möjligt och på så vis miljöoptimera, säger Alexander.

HANDLA LOKALT
Allt arbete med de nya tjänsterna – från att plocka ihop varorna till utkörning – sköts av Kvantums egen personal.

– På det här sättet kan du nyttja möjligheterna att handla på nätet samtidigt som du fortsätter att stötta den lokala handeln, säger Alexander som även poängterar att de vanliga rabatterna som finns i veckans reklamblad och 5% seniorrabatt på tisdagar självklart också finns på nätet.

Den nya nätbutiken hittar du på www.ica.se/kvantumskelleftea

Megafonen Native


 

 

Handla på nätet
– så här fungerar det:

1. Besök www.ica.se/kvantumskelleftea

2. Handla i lugn och ro till samma pris som i den fysiska butiken – alla aktuella rabatter finns även här.

3. Logga in med Mobilt BankID eller lösenord och betala dina varor.

4. Välj en dag (tidigast nästkommande vardag) och ett tidsintervall som passar dig. (Alternativet utkörning inom centrala Skellefteå finns också).

5. När din order är klar får du ett SMS. Väl på plats svarar du HÄMTA – då kommer ICA:s personal ut inom ett par minuter och ställer dem direkt i din bil.

JUST NU: 10% rabatt på ditt första köp!

Ange rabattkod: nykund10 Giltig 1 köp t.o.m. 31/12 2018

 

Kolla in nätbutiken här:
www.ica.se/kvantumskelleftea


 

 

ICA Kvantum Skellefteå

Kronbodgatan 4, 93144 SKELLEFTEÅ
Telefon: 0910-715570

ÖPPET DYGNET RUNT PÅ NÄTET
Öppet alla dagar 7-22 i butiken.


Sponsrat inlägg: Hela denna sida är en annons från ICA Kvantum i Skellefteå.

Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på www.megafonen.nu/annons.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons