Annons

Bra start för nya webbshopen

Annons

Johnny Hedlund och Alexander Nordlund är ägare av The Local Store.

ANNONS För en månad sedan öppnade The Local Store sin nya webbshop och responsen har varit över förväntan. “Det känns jätteroligt att den mottagits så bra”, säger Johnny Hedlund, en av delägarna.

Johnny Hedlund och Alexander Nordlund har sedan 2009 drivit klädbutik i Citykompaniet. Våren 2014 öppnade de ytterligare en butik i Piteå – och för bara en månad sedan lanserade de sin webbshop.

– Det finns många utflyttade Skelleftebor som handlar hos oss och det här är ett sätt att göra det enklare för dem, men även för att kunna nå ut till fler som inte bor här, säger Alexander.

– Sen är det också kul att lära sig något nytt. Vi har jobbat med mode och kläder många år nu, men ingen av oss har sysslat med näthandel förut, säger Johnny.

Nätbutiken går att komma åt via dator eller telefon.

Webbshoppen är dock inte bara för människor som bor på andra orter. En hel del av ordrarna som kommit in är från människor som bor i Skellefteå.

– En del föredrar att sitta hemma och köpa sina kläder i lugn och ro för att sedan hämta upp dem här i butiken, eller få dem hemskickade, säger Johnny.

TROR PÅ DEN LOKALA HANDELN
Den nya webbshoppen ser ägarduon på The Local Store som ett komplement till deras fysiska butiker.

– Butikerna i Skellefteå och Piteå kommer alltid att fylla ett syfte och vi tror stenhårt på den lokala handeln. Att till exempel prova ut rätt jeans kommer alltid vara lättare i en fysisk butik, säger Alexander.

Sedan lanseringen av webbshoppen i slutet av oktober har de fått ordrar varje dag.

– Vissa dagar är det mer och vissa mindre, men vi är väldigt stolta och glada över att det mottagits så bra. Vi är jättenöjda med den respons som vi fått, säger Johnny.

Både den fysiska butiken och webbshoppen är fullmatad med kläder inför den stundande julhandeln.

Kolla in The Local Stores webbshop på www.localstore.se

Megafonen Native


 

 

The Local Store

The Local Store brinner för kläder, accessoarer, skor och allt därtill. Genom ett nära samarbete med stora och små varumärken och designers har de skapat en unik mix i sitt utbud som de är oerhört stolta över.

Handla dygnet runt
på nätet: www.localstore.se

Citykompaniet Skellefteå
Öppet: Vardagar 10-19, lördagar 10-16, söndagar 11-16


Sponsrat inlägg: Hela denna sida är en annons från The Local Store

Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på www.megafonen.nu/annons.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons