Annons

Nause till Skellefteå i vinter

Annons

Nause och Sharks spelar på Vinterfesten. Foto: Fabian Wester/Pressbild

NÖJE Den 3 februari kommer Nause och Sharks till Skellefteå för att spela på Vinterfesten.

Bakom festen ligger Sofia Andersson Lundberg och hennes eventbolag For Events.

– Vinterfesten är vad det låter. En stor fest på vintern med riktigt bra musik, mycket folk och stort dansgolv, berättar Sofia.

Under kvällen kommer DJ-proffsen Nause och Sharks se till att dansgolvet kokar. De förstnämnda ligger bakom hitar som Dynamite, Hungry Hearts och Made Of.

– Nause är en av Sveriges största och mest populära DJ och när jag fick chansen att boka detta så var det bara att köra. Jag vet att det är väldigt många som gillar Nause och att det kommer att bli grymt bra drag, säger Sofia.

Sharks är en DJ-duo som spelat tillsammans med namn som Veronica Maggio och The Chainsmokers.

– Sharks är relativt nya i mina öron men jag tyckte det skulle vara kul att det hakade på en tjejduo också. Sen vet jag att Sharks börjar ta stora kliv i DJ-världen och jag har hört ryktesväg att de är riktigt riktigt bra live. De spelar sin egen musik, men även andra poppiga favoriter som får dansgolvet att gunga.

Vinterfesten arrangeras den 3 februari på Folkparken i Skellefteå.

– Denna produktion behöver en stor lokal anpassad både för gäster och musikakterna, och för mig har Folkparken alltid varit den absolut bästa festlokalen i Skellefteå som är anpassad för så här stora evenemang. Det var länge sedan det var någon offentlig fest där så jag tycker att det är på tiden!

Åldersgräns för kvällen kommer att vara 18+.

Lyssna på Nause här:

Lyssna på Sharks här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons