Annons

Nya akter på Klubb V i höst

Annons

Kamferdrops gästar Klubb V den 2/12. Foto: Erik Burås/Studio B13

NÖJE Klubb V har kommit igång på allvar efter sitt sommaruppehåll och nu trampar de gasen i botten genom att presentera flera artister och konceptkvällar.

Redan i augusti hintade representanter från Klubb V att de hade grejer på gång – och nu kommer deras höstsläpp med flera populära artister som spelats flitigt på radio och Spotify.

– Vi är supertaggade och ser fram emot en fullspäckad höst och vinter på Klubb V. Som Skellefteås största nattklubb vill vi erbjuda något för alla vilket jag tycker våra bokningar visar. Det här ska bli riktigt kul, säger Emma Lundmark, hotellchef på Statt.

Artisten Kamferdrops är en av artisterna som kommer. Hon är mest känd för radiohiten ”Jag trodde änglarna fanns” som har spelats över 30 miljoner gånger på Spotify under sommaren. Hon kommer till klubb V den 2/12.

Även Nääk och Nimo gästar nattklubben i höst. Senast i somras släppte de sin nya singel ”Allt för dig”, men hiphop-gruppen är nog mest känd för sin hit ”Lyckliga gatan”, som spelats över 11 miljoner gånger på Spotify. Gruppen uppträder på klubb V den 25/11.

Redan om två veckor kommer radio- och TV-profilen Farao Groth för att gästa nattklubben under deras UV-party den 7/10.

I övrigt kan nämnas att Local Store-festen körs den 28/10. Under halloween, den 3-4/11, kommer konceptet Club Fortuna tillbaka, med partybandet Hat Over Hills i spetsen. Programledaren och modellen Tilde Fröling gästar nattklubben och DJ-båset den 9/12.

Lyssna på Kamferdrops här:

Lyssna på Näääk & Nimo här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons