Annons

Nu flyttar nattklubben upp

Annons

Foto: Arkivbild

NÖJE ”Vi kommer att bjuda på två riktigt stora skumpartyn i slutet på augusti med allt vad det innebär”, säger Maria Blomberg.

Under sommaren har man testat att hålla igång nattklubbskänslan ute på Verandans uteservering, med lite mer lounge-häng, men nu har det blivit dags att flytta upp nattklubben igen inför hösten.

– Vi har märkt att vi inte har samma efterfrågan på nattklubben under sommaren som vi har under hösten, vintern och våren, berättar Emma Lundmark som är hotellchef på Stadshotellet och fortsätter:

– Vi har känt att det har funnits en större efterfrågan på sköna lounge-miljöer, så därför har vi i år prövat det konceptet, som också har innehållit Musik-quiz och livemusik.

Vad har ni närmast på gång på nattklubben i höst?

– Vi kommer att bjuda på två riktigt stora skumpartyn i slutet på augusti med allt vad det innebär, säger Maria Blomberg, som är restaurangchef på Verandan, och fortsätter i samma andetag.

– Vi kommer att slå på stort med massa happenings under båda kvällarna och bjuda på bland annat UV-färger, som man kan måla sig själv med, massor med UV-ljus på dansgolvet och i lokalen, samt allt annat som hör skumpartyt till och skapar en grym partykänsla.

Just nu håller man på att jobba för fullt med att fylla höstens nöjeskalender med både artister, shower och DJ´s som ska underhålla både på nattklubben och i restaurangen.

– Vi har redan klart med ett stort antal akter, men väntar fortfarande på svar från en del artister och Dj:s under hösten, som vi hoppas ska vara klart under nästa vecka. Men redan på torsdag denna vecka kan man komma på Verandan och njuta av countrybandet Ben Carbine & the 18-wheelers, innan Jill Johnsons uppträdande ute på Nordanåområdet, avrundar Emma.

Den 25 och 26 augusti är det Skumparty på Klubb V, där åldrarna är fredag 18+ och lördag 20+.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons