Annons

Peg Parnevik till Stadsfesten

Annons

Peg Parnevik kommer till Skellefteå i sommar. Foto: Pressbild

NÖJE Stadsfesten presenterar ytterligare en ny artist till sommarens festival – Peg Parnevik.

Peg Parnevik, utsedd till Årets nykomling av P3 Guld tidigare i år, blev först känd genom sin familjs medverkan i realityserien Parneviks på TV3.

Våren 2016 släppte hon sin debutsingel ”Ain’t No Saint” som blev nominerad till en grammis och spelats över 22 miljoner gånger på Spotify. Senare samma år följde hon upp debuten med bland annat ”We Are (Ziggy & Carola)” som även den spelats flitigt på svenska radiokanaler.

Fredag den 30 juni kommer hon till Skellefteå för att spela på Stadsfesten och gör då Julie Bergan, E-type, Magnus Uggla, Samir & Viktor, Airbourne och Sebastian Ingrosso sällskap. Stadsfesten arrangeras i år den 28 juni till 2 juli.

Lyssna på Peg Parnevik här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons