Annons

Ny aktör på Skellefteå Airport

Annons

Flygplan Resa

RESA Nu får SAS konkurrens – från och med mars börjar Norwegian flyga mellan Skellefteå och Stockholm.

På en presskonferens på onsdagsförmiddagen presenterades en ny aktör som börjar flyga mellan Skellefteå och Arlanda nästa år: Det norska lågprisflygbolaget Norwegian.

– Vi är glada över att nu kunna erbjuda ytterligare en inrikeslinje i Sverige och därmed ge resenärer i Sverige ännu fler valmöjligheter till låga priser. Vi ser fram emot att önska både nya och gamla kunder välkomna ombord våra moderna, bekväma och mer miljövänliga plan, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian, i ett pressmeddelande.

Från och med 26 mars 2017 börjar de flyga med 19 avgångar per vecka från Skellefteå. Tre avgångar måndag – fredag, en på lördagar och två på söndagar från Skellefteå . Biljetter kommer att finnas från 249 kronor, enkel resa.

– Den etablering som Norwegian nu genomför är oerhört viktig för Skellefteåregionens fortsatta tillväxt, bättre julklapp kunde vi inte ha fått. Med tanke på den expansion vi har i Skellefteåregionen och den stora mängd exportföretag som är i stort behov av god tillgänglighet är jag och många med mig mycket lyckliga idag, säger Robert Lindberg, VD på Skellefteå Airport.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons