Annons

Vill du driva café i Skellefteå?

Annons

Anna Norqvist Lundqvist, ägare på Waynes Coffee i Skellefteå, med Guldkoppen som hon fick 2014.

ANNONS Den befintliga ägaren av Waynes Coffee vid torget i Skellefteå vill lägga mer tid på sitt andra café och söker nu efter någon som vill ta över verksamheten i centrala Skellefteå.

Anna Norqvist Lundqvist har i snart 10 år drivit Waynes Coffee vid torget i Skellefteå – men nu vill hon sälja verksamheten för att kunna fokusera fullt ut på det Waynes-café hon har på Solbacken.

– Jag känner att jag vill lägga mer tid på bara ett av ställena och utveckla det ytterligare, säger hon.

Med andra ord eftersöks nu en ny ägare till Waynes vid torget.

– Jag kan verkligen rekommendera franchaise-konceptet Waynes Coffee och jag skulle själv aldrig byta till något annat. Waynes har funnits i över 20 år och är erfarna i branschen. Samtidigt tänker de hela tiden nytt och är till exempel det första kravmärkta caféet, säger Anna och fortsätter:

– Dessutom är det ett svenskt företag som är enkla att kommunicera med. De ger bra stöd till dig som företagare och lyssnar alltid ifall du har egna idéer.

Den som driver ett Waynes-fik behöver inte själv kunna baka och laga mat.

– En av fördelarna med att vara med i en kedja är att det finns beprövade lösningar för allt och du kan fokusera på att vara företagare och arbetsgivare, med bra chans att tjäna pengar, säger Anna.

Megafonen Native


Vill du ta över Waynes Coffee i Skellefteå?

Läs mer på http://www.waynescoffee.se/join-us! eller kontakta Johan Ideström på Franchise Group Nordic via johan.idestrom@franchisegroup.se / 073-358 46 01.

Wayne´s Coffee är en svenskägd, internationell cafékedja som satte standarden för det moderna europeiska cafékonceptet i Sverige – själva bilden av hur, var och när vi fikar i stadsmiljö. Det första Wayne’s Coffee-caféet öppnade i Stockholm 1994 och idag har kedjan 40 000 kafégäster varje dag och verksamhet i sex länder. Wayne’s Coffee är sedan januari 2016 Sveriges första KRAV-certifierade cafékedja.

Läs mer på www.waynescoffee.se


Sponsrat inlägg: Hela denna sida är en annons från Waynes Coffee.

Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu så berättar vi mer.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons