Annons

Lalehs spelning slutsåld

Annons

Laleh pressbildArtisten och producenten Laleh kommer att spela inför en fullsatt Skellefteå Kraft Arena den 19 november. Foto: Pressbild

NÖJE Med en knapp månad kvar till konserten i Skellefteå är föreställningen – bortsett från några få ströplatser – slutsåld. “Det är riktigt coolt”, säger arrangören Sofia Andersson Lundberg.

Som enda stad i norra Sverige blev Skellefteå vald när Laleh planerade sin kommande turné. Och det är nog ingenting hon ångrar nu. Sedan en vecka tillbaka är konserten slutsåld, bortsett från några få ströplatser.

– Det är verkligen jättekul. Man hoppas alltid att det ska sälja bra men det går inte att veta innan, säger Sofia Andersson Lundberg, For Events AB, som är lokal arrangör.

Tidigare har sådana här stora arenaspelningar ofta lagts i Umeå eller Luleå.

– Det har sällan varit sådana här gig i Skellefteå och därför är det extra roligt att det verkligen fungerar. Det är lovande inför framtiden, säger Sofia.

Av de som köpt biljetter kommer nästan hälften, 43%, från andra orter än Skellefteå.

– Att det är så många hitresta är också en bra sak för stan. Det är nästan fullt på alla hotell och positivt för handeln.

Än vill hon dock inte jubla för mycket.

– Det är riktigt coolt att det är slutsålt, men nu gäller det att genomföra eventet också. Sen får vi fira, säger Sofia.

Spelningen i Skellefteå är den 19 november på Skellefteå Kraft Arena.


I senaste numret av Megafonen kan du läsa mer om vad Laleh har att säga om sin konsert – och varför hon valde just Skellefteå som enda stad i norra Sverige:


Klicka här för att läsa tidningen i helskärm.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons