Annons
Markus Nyström vid Northevent. Foto: Arkivbild

Färgstark konsert i helgen

Annons

Markus NyströmMarkus Nyström i nya Balderhallen där han ska arrangera en välgörenhetskonsert med bland andra Gladys Del Pilar.

NÖJE I helgen arrangeras välgörenhetskonserten Work Together med artister som Gladys Del Pilar, Joel Nunez, Ben Carbine & The 18 Wheelers, Åsa Granlund Jonsson & Gustav Jacobson.

Välgörenhetskonserten går under namnet Work Together och syftar på att de engagerar frivilliga att jobba tillsammans för en god sak. Just i år kommer pengar som samlas in att gå till ett projekt som heter Water of Life via den kristna fadderbarnsorganisationen Compassion.

– En åttondel av världens befolkning har inte tillgång till rent vatten och FN:s rapporter visar att ett barn dör var femtonde sekund av vattenburna sjukdomar. Därför kommer allt överskott att gå till det här projektet, säger Markus Nyström som står bakom eventet.

Själva konserten kommer att bestå av en show med dansare, artister, körer och musiker.

– Det är en blandning för alla åldrar och alla stilar är med. Det som är gemensamt är att glädje och power genomsyrar allt. Det är en färgstark och händelserik konsert med bra tempo.

Målet för konserten, förutom att samla in så mycket pengar som möjligt, är att inspirera andra att göra gott.

– Tillsammans kan vi göra skillnad för väldigt många och vi vill visa att världen för en kväll kan vara fylld av ljus, i en tid som för det mesta präglas av terror och hot.

Välgörenhetskonserterna genomförs den 15 & 16 oktober 18.00. Biljetter säljs på Skellefteå Turistbyrå och på Ticketmaster.

Medverkar gör bland andra:

Gladys Del Pilar (vinnare av Hela kändis-Sverige bakar 2016 & medlem i Afro-Dite), Ben Carbine & The 18 Wheelers, Åsa Granlund Jonsson & Gustav Jacobson, Joel Nunez, MASS (professionell dansare), countrygruppen Tennessee road, Kingsley William (reggaeartist från Uganda), projektkör med bl.a. gospelkörerna United & MILK, två dansgrupper från Skellefteå och Umeå samt många många fler.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons