Annons

Spelning flyttas från Allstar

Annons

DJ Black Moose PressbildDJ Black Moose. Foto: Pressbild

NÖJE Spelningen med DJ Black Moose som skulle vara på Allstar flyttas till Brygg. 

Tanken var att DJ Black Moose skulle spela på Allstar fredag den 30 september, men spelningen kommer att flyttas.

– Vi har valt att i samarbete med Brygg CC flytta spelningen av DJ Black Moose till deras lokaler. Delar av våra lokaler på Allstar kommer inte vara färdigställda inför denna stora spelning, på grund av mindre renoveringsarbete i trappor och delar av lokalerna. Vi har en bra dialog med Brygg CC som är laddade på att ta över denna spelning. Kommer bli en kanonkväll tror jag, säger Sabina Jonsson, Allstar, till Megafonen.

Brygg CC bekräftar också flytten.

– Vi vet att DJ Black Moose är en riktigt bra DJ och vi vill att hans fans i Skellefteå ska få chansen att se honom. Efter att ha klargjort frågan med Allstar bestämde vi oss därför för att vi genomför spelningen hos oss, säger Tobias Norrfors, delägare på Brygg CC.

Till Norran.se framför Black Moose massiv kritik mot Allstar och säger bland att han ”aldrig varit med om så oseriösa arrangörer” och säger att det är anledningen till att han avbokade spelningen och kontaktade Brygg CC istället.

Stadshotellets ägare Kristoffer Lundström, som även äger Allstar, tillrättavisar kritiken i samma artikel:

Det är en mängd missförstånd. Hon som hade kontakt med dem har fött barn och då har det fallit mellan stolarna. Det är olyckligt att det blev så men det finns en väldigt naturlig förklaring till det hela, säger han till Norran.se

DJ Black Moose har utsetts till Årets DJ på Sveriges officiella hiphop-gala Kingsizegalan tre år i rad från 2013 till 2015. Han har även turnerat i Sverige och Europa och spelat med svenska artister som Lazee, Näääk & Nimo, Medina och Ken Ring – och dessutom värmt upp för internationella artister som 50 Cent, Wiz Khalifa, Big Sean, The Game och Ice Cube.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons