Annons

Hit åker du för att få hjälp med kosmetiska behandlingar

Annons

HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN HUDLÄKAREN I UMEÅ

Hudläkaren i UmeåNina Öhman, Ingabritt Thorneus, Thersa Mörk och Linda Boman är några av dem du möter hos Hudläkaren i Umeå.

ANNONS Till Hudläkaren i Umeå åker människor från hela norra Sverige för att få hjälp – oavsett om det gäller problem med hudsjukdomar eller kosmetiska behandlingar. ”Vi är en helhetslösning med väl utbildad personal som hjälper till med alla typer av hudproblem”, säger Ingabritt Thorneus, VD och hudläkare.

Hudläkaren i Umeå är en privat hudläkarmottagning som håller till på natursköna Ön i centrala Umeå.

– Det är faktiskt exakt sex år sedan vi öppnade idag, avslöjar Ingabritt Thorneus när vi kommer förbi den här tisdagsaftonen i september.

På mottagningen jobbar tre hudläkare, två sjuksköterskor och en undersköterska. Att de är väl utbildade är en av grundpelarna i verksamheten.

– Dels är det en förutsättning för att vi ska kunna ha samverkansavtal med landstinget som gör att vi kan ta emot remisspatienter, men också för att det är hit du ska komma när du behöver hjälp med huden oavsett vad det gäller. Hos oss vet du att du alltid får träffa specialutbildad personal som vet vad de pratar om, säger Ingabritt.

Eftersom de är en privat mottagning kan de även ta emot patienter utan remiss.

– Många lider till exempel av röda näsor och kinder, så kallad vuxenacne, och det är en av de saker som vi kan hjälpa till med, säger Ingabritt.

KOSMETISKA BEHANDLINGAR
En annan del som vuxit de senaste åren är att allt fler söker sig till mottagningen för att justera asymmetri i ansiktet, förstärka drag och dämpa ålderstecken.

– Huden är kroppens största organ och enligt studier är just huden det första som vi ser hos en människa. Att vilja ha ett fräscht yttre är ingenting konstigt idag. Likaväl som att vi motionerar och äter sunt för att kroppen ska må bra använder vi oss av kosmetiska behandlingar för att se bra ut och ha en fin hudhälsa, säger Theresa Mörk, legitimerad injektionssjuksköterska.

För att utföra dessa behandlingar på ett säkert sätt har Hudläkaren i Umeå enbart utrustning och produkter med hög kvalité. För laserbehandlingar använder de den absolut senaste tekniken och för fillers har de valt Restylane – ett naturligt ämne som liknar kroppens egna hyaluronsyra till över 99 procent.

– Eftersom Restylane är så likt ämnet som redan finns i huden finns det ingen risk för allergiska reaktioner. Dessutom är det väl beprövat med över 28 miljoner behandlingar världen över sedan 1996, säger Nina Öhman, legitimerad injektionssjuksköterska.

Ingabritt, som själv behandlat över 1000 patienter sedan millennieskiftet, fyller i:

– Jag har valt att jobba med Restylane i över 16 år för att jag känner mig trygg och nöjd med produkten. Att det dessutom är svenskt gör att det känns ännu säkrare.

VÄLJ KVALITÉ
Marknaden för fillers är dock oreglerad i Sverige och du som konsument bör se upp med vilken filler du väljer, och vem som utför behandlingen.

– Det finns cirka 100 olika leverantörer av fillers bara i Europa. Många är permanenta och/eller animaliska vilket skapar stora reaktioner i huden och rent generellt tycker jag att det borde ringa en varningsklocka när något är för billigt, säger Theresa och fortsätter:

– Du ska inte låta priset avgöra vilken klinik du väljer – det kan bli väldigt dyrt i slutändan om något går fel. Då är det bättre att redan från början välja en beprövad filler hos en erfaren klinik.

1600_hudlakaren_2Nina Öhman, sjuksköterska, Theresa Mörk, sjuksköterska, Linda Boman, undersköterska, Ingabritt Thorneus, VD och hudläkare, Zinaida Bucharbajeva, hudläkare. Daniel Nosek, hudläkare, saknas på bilden.

Behöver du hjälp med något hudrelaterat?
Läs mer på www.hudlakaren.se eller via kontakta oss via 090-77 52 61.


VAD ÄR RESTYLANE?

– Restylane är en svensk och väldokumenterade forskning baserad på Hyaluronsyra (ett ämne som finns naturligt i kroppen) för estetiska behandlingar som t.ex. släta ut rynkor, forma läppar och framhäva konturer, förbättrar spänst och ton i huden.

– Restylane har använts säkert i över 28 miljoner behandlingar över hela världen sedan 1996.

– Resultaten syns länge men de är inte permanenta vilket ger dig en stor valfrihet. Att Restylane Skinboosters minskar tecken på åldrande är vetenskapligt bevisat.

VARFÖR BEHÖVS RESTYLANE?

– Huden förändras i takt med att vi åldras då kollagen och elastinfibrer bryts ner och kvaliteten på hudens egen hyaluronsyra som är hudens viktigaste ämnena (hyaluransyra binder vatten och därmed hjälper till att fukta huden inifrån och att skapa fyllighet och struktur) försämras. Det gör att huden blir torrare, huden tappar spänst och elasticitet och det är då ålderstecken som linjer och rynkor börjar synas.

– Flera saker spelar in och påverkar hur huden förändras, t.ex. din livsstil och mycket sol din hud utsätts för.

– Restylane, som liknar kroppens egen hyaluronsyra, kan injiceras och därmed tillföra ny fräsch hyaluron-syra så att de ålderstecken man inte vill behålla mildras eller slätas ut.

VAD KAN RESTYLANE GÖRA FÖR DIG?

– Restylane finns i flera varianter som på olika sätt kan framhäva eller förbättra ditt utseende. Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna så finns det en Restylane-produkt för dig.

Läs mer om vad Restylane kan göra för dig på www.restylane.se


Hela denna sida är en annons från Hudläkaren i Umeå
Tel. 090-77 52 61 | Skiljevägen 2E, 904 22 Umeå | www.hudlakaren.se

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons