Annons

Vinnarna av efterfesten

Annons

Stadsfesten-63

NÖJE Här presenteras de tre lyckliga vinnarna av efterfestbiljetter till årets officiella efterfest på stadsfesten.

I söndags presenterade Megafonen en tävling där du som besökare kunde tävla om biljetter till årets officiella efterfest, på Stadsfesten och Verandan. Totalt kunde tre personer vinna tre biljetter var. Biljetterna gäller alltså bara till efterfesten och inte till själva festivalområdet, där krävs andra biljetter, som man kan köpa vid entrén till festivalområdet. Efterfestbiljetterna gäller för både fredag och lördag till efterfesten på Verandan.

Vi säger GRATTIS till följande tre personer, som vunnit:

Matilda Nyström

Sofia Hjalmar

Evelina Karlsson

Alla vinnarna har kontaktats via PM på facebook och fått mer information om biljetterna.

Vi ses i festivalvimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons