Annons

Spektakulär gratisshow

Annons

Rackartygarna pressbildRackartygarna. Foto: Pressbild

NÖJE Det spektakulära youtubefenomenet Rackartygarna bjuder på gratisshow i sommar.

Rackartygarna är Sveriges största extremsportgrupp på Youtube och består av kompisarna Niklas Bjelvén, Jimmy Olsson, Rasmus Frisk, Martin Agerstig och Olle Lundqvist. Sedan de startade har de över hela 58 miljoner visningar och 283 000 prenumeranter på sin kanal.

Nu är det klart att delar av de kommer till Stadsfesten i Skellefteå. Lördag den 2 juli uppträder Rackartygarna med en fartfylld show med fokus på trial – en motorcykelsport som går ut på att man ska ta sig runt en bana med olika hinder – som kombineras med akrobatik.

– Rackartygarna är peppade över möjligheten att få uppträda i Skellefteå i sommar. Människor i alla åldrar brukar bli förtjusta över konsterna som de visar upp, säger Fredrika Fry, manager för Rackartygarna, i ett pressmeddelande.

Stadsfesten bjuder på fri entré under dagtid – bland annat under lördagen med Rackartygarnas hisnande show som börjar klockan 12.30 på torget.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons