Annons

Skebo satsar i Burträsk

Annons

Burträsk SkeboFoto: Skebo

BOSTAD Ytterligare tolv nyrenoverade lägenheter kommer ut på marknaden.

– Det är positivt att vi märker ett behov och kan möta den efterfrågan som finns, säger Staffan Hansson, projektledare på Skebo i ett pressmeddelande.

I samband med att Burträskgårdarnas särskilda boende för äldre på Björnstigen 4 skulle flytta tog Skebo möjligheten att bygga om fastigheten till ett flerfamiljshus med vanliga lägenheter. I ett första skede resulterade det i tio nyrenoverade lägenheter där inflyttning har skett tidigare i vår.

Intresset för lägenheterna i Burträsk har varit stort. Skebo har nu också gått vidare med nästa etapp i ombyggnationen som resulterar i ytterligare tolv nyrenoverade lägenheter i en trivsam miljö.

– Fastigheten har ett attraktivt läge i centrala Burträsk intill småbåtshamnen med vacker utsikt över Burträsket. Vi ser också att vi når en bred målgrupp i och med att vi erbjuder ettor, tvåor och treor, säger Staffan Hansson.

Det rör sig om fyra enrumslägenheter, två tvårummare och sex trerummare. Inflyttning planeras för inflyttning i september och de finns att boka den 24-30 maj.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons