Annons

Nu släpper de biljetterna

Annons

Byske Beach PartyArkivbild från förra årets Byske beach party

NÖJE För fjärde året i rad blir det fullt ös nere på stranden i Byske.

Det är fjärde året i rad som det erbjuds fest på stranden och det blir andra året i rad det erbjuds två partykvällar, en för de yngre och en för de äldre.

På fredagen den 15/7 är det strandfest för de som är över 30 år. Det erbjuds två coverband på scenen, Gary & more och The Buddies, samt DJ Patrik Jonsson som spelar hits mellan banden.

Under lördagskvällen den 16/7 är det de yngre, 18+, som får inta stranden med ett flertal lokala DJ´s. I år har man även toppat lite extra med bland annat stockholms-DJ´n Alex Moreno som kommer och gästar beachpartyt.

Men om man inte kan vänta till mitten på juli för att besöka Lanternan och stranden, så är det snart dags för den årliga premiären. Dagen innan midsommar, den 23/6, öppnar de upp och i år är det byskegrabbarna Hat Over Hills som intar scenen och bjuder på dansanta hits hela kvällen.

Biljetterna till båda eventen släpps lördag den 28 maj och finns att köpa på Byske Camping och Pizzeria Viking. Biljetter till Beach Partyt kan man även köpa på Turistbyrån och Ticketmaster.com

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons