Annons

Så blir ditt skrot till pengar

Annons

Kuusakoski. Magnus Johansson “Det är enkelt, snabbt och smidigt att sälja skrot till oss”, säger Magnus Johansson, Kuusakoski.

Kuusakoski

ANNONS Har du metallskrot som ligger och skräpar? Sälj det till Kuusakoski i Skellefteå så gör du både miljön och din ekonomi en tjänst.

Det kan röra sig om en cykel, spis, diskmaskin eller ett helt plåttak. Skrot som innehåller till exempel järn, koppar, mässing, rostfritt, aluminium eller bly är intressant för Kuusakoski.

– Det är viktigt att vi tar till vara och återvinner det som finns. Vi kan inte bara fortsätta att tillföra nytt material hela tiden, då kommer jordens resurser att ta slut, säger Magnus Johansson, materialinköpare på Kuusakoski i Skellefteå.

Vad händer med det skrot som jag lämnar in?

– Vi återskapar värdet av materialet genom att ta tillvara på allt som går att använda igen. Sedan blir det till nya produkter – allt från kablar till bilar.

Kuusakoski är ett företag med över 100 års erfarenhet – varav cirka 90 år lokalt i Skellefteå (tidigare AB Arv Andersson) – och de har alltid följt med i utvecklingen för att hitta de bästa lösningarna. Företaget är både kvalité- och miljöcertifierat.

– Den som säljer sitt skrot till oss kan vara trygg med att vi tar hand om det på bästa sätt, säger Magnus.

KuusakoskiKjell Pettersson, det är mannen som du oftast möter på Svedjevägen, Hedenbyn, när du kommer för att sälja ditt skrot.

Du som har skrot att sälja gör det enkelt på Kuusakoskis anläggning på Sverdjevägen på Hedensbyn, Skellefteå – eller något av företagets sju andra anläggningar i Norr- och Västerbotten.

– Försök gärna att regelbundet sälja ditt skrot till oss innan det förfaller och rostar. Ju bättre skick materialet är i, desto bättre betalt får du, säger Magnus.

För den som har stora mängder skrot finns även helhetslösningar där Kuusakoski tar hand om allt från nedmontering till frakt.

– Har du till exempel ett företag eller just köpt ett nytt hus med en ladugård full med skrot så kommer vi gärna och beräknar värdet, monterar ner och fraktar skrotet från er. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kuusakoski på Svedjevägen har öppet hela sommaren, vardagar 07.00-16.00.

– Är det något du är osäker på så är det bara att komma förbi eller ringa så hjälper vi dig, säger Magnus.

 

Vi är intresserade av att köpa skrot innehållande:

Järn, koppar, mässing, rostfritt, aluminium, bly, elektronik.

Exempel på skrot som ofta innehåller värdefulla metaller är cyklar, spis, diskmaskin,  fälgar, plåttak, bilbatterier m.m.

 

Har du skrot att sälja?

Besök oss på Svedjevägen 6 i Skellefteå eller kontakta oss så berättar vi mer!
Tel: 0910-71 17 88  |  www.kuusakoski.se
Öppet hela sommaren! 07.00-16.00 alla vardagar.

Kuusakoski
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons