Annons

Anna släpper debutalbum

Annons

Anna Lidman pressbildAnna Lidman. Foto: Pressbild

MUSIK Artisten och före detta Skellefteåbon Anna Lidman släpper idag sitt första album, ”Between Hello And Goodbye”.

Between Hello And Goodbye konfronterar den ständiga hetsen kring utseende, normer, ålder och kön.

– Jag är i mitten av min karriär och jag har aldrig känt mig starkare och mer självklar. Jag får ofta kommentaren, främst av ledande aktörer i musikindustrin, att jag inte har hur mycket tid som helst. Den kommentaren hade jag aldrig fått om jag var man. Jag vägrar vara ett objekt och det är viktigt att prata om varför en kvinnlig karriär är kortare än en manlig. Min har nämligen bara börjat, säger Anna i ett pressmeddelande.

Anna har bland annat vunnit Sveriges största låtskrivartävling Svensktoppen nästa 2013 tillsammans med gruppen EKO, och tävlat i Melodifestivalen 2014 .

Albumet är skrivet och producerat av Anna Lidman tillsammans med de tidigare medlemmarna i EKO, Hannes Lundberg och Michael Ottosson, och är influerat av Lana Del Rey, Haim och Kate Bush.

Lyssna på albumet här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons