Annons

Världskänd DJ till Stadsfesten

Annons

Don Diablo TomorrowlandDon Diablo på den gigantiska festivalen Tomorrowland i Belgien. I sommar kommer han till Skellefteå och Stadsfesten. Foto: Pressbild

NÖJE Idag presenterade Stadsfesten en ny artist till sommarens festival: Don Diablo.

– Efter månader av pusslande för att få denna stjärna till Europa, kan vi nu äntligen släppa en av de största artister som hittills gästat Stadsfesten, säger Gunnar Karlsson på Stadsfesten i ett pressmeddelande.

Enligt presmeddelandet betraktas Don Diablo med sina 20 år i branschen som en veteran. Redan som 15-åring blev han signad och har sedan dess producerat elektronisk housemusik som toppat listorna på Beatport.

Don Diablo har enligt pressmeddelandet också samarbetat med stjärnor som Madonna och Ed Sheeran. Don Diablo räknas idag som en av världens 25 största Dj:s före andra stjärnor som Kygo, Steve Angello och Major Lazor.

– Don Diablo är också den som tagit största kliven på världslistan över Dj:s de senaste året, så håll koll på Don Diablo, han kommer säkert att vara top 10 inom kort!

Det senaste året har varit spännande för Don Diablo efter att den framgångsrika singeln ”Chemicals” – i samarbete med landsmannen, kompisen och tillika DJ-legenden Tiësto – släpptes i september.

– Så med snart 20 miljoner visningar av ”Chemicals” så lovar vi, nu skall Skellefteå dansa, skriver Gunnar Karlsson i pressmeddelandet.

Sedan tidigare är Miriam Bryant  och Lars Winnerbäck bokade till årets festival som arrangeras 29 juni till 3 juli 2016.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons