Annons

John De Sohn i Skellefteå

Annons

John De SohnJohn De Sohn har låtar med över 20 miljoner spelningar på Spotify. I juni kommer han till Skellefteå. Foto: Pressbild

NÖJE Sofia Andersson Lundberg fortsätter att planera nöjen för Skellefteborna. ”Vi tycker att det är viktigt att erbjuda alla målgrupper något”, säger hon.

I början av mars släpptes den stora nöjesnyheten om att Sofia Andersson Lundberg tillsammans med en rad samarbetspartners kommer att arrangera fyra gratiskonserter på en flotte i älven den här sommaren.

– Det är helt enormt vilken respons vi har fått. Det betyder jättemycket för oss som ordnar sådana här grejer, säger hon.

Och hon har mer event på gång. Lördagen den 4 juni ordnar hon, i samarbete med Stadshotellet och Verandan, en nattklubbskväll med den omtyckta artisten John De Sohn.

– Det känns extra kul att ha lyckats boka honom då han varit ett namn som dykt upp flera gånger då jag frågat runt på gymnasieskolorna om vilken DJ de skulle vilja ha till Skellefteå. Det känns viktigt att erbjuda alla målgrupper något och de senaste eventen jag gjort har till stor del riktats till en något äldre målgrupp.

Varför gör du alla dessa arrangemang?

– Det är mitt yrke och något som jag brinner för. Sen är jag verkligen inte ensam i detta, jag har en hel hög med fantastiska människor runt mig som gör det möjligt. Att sedan  även publiken uppskattar det och tycker att det är kul att det händer saker är ett stort plus i kanten.

John De Sohn har de senaste åren haft en rad hits och låtar som spelats över 20 miljoner gånger på Spotify.

– Namnet kan vara okänt för vissa men de allra flesta har hört hans låtar. Sist jag jobbade med honom lockade han 10 000 personer på en festival i Karlstad. Han är en bra liveartist och en entertainer på scenen som får igång publiken, säger Sofia som hoppas att festen ska bli en kickoff inför sommaren i Skellefteå.

– Skolorna närmar sig slutet av terminen och människor i allmänhet är glada och laddade. Jag ser fram emot det här, säger hon.

Åldergräns för kvällen kommer att vara 18+.

Lyssna på John De Sohn här:

Artikeln publicerades ursprungligen i Megafonentidnignen 3 2016:

Klicka HÄR för att läsa tidningen i helskärm.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons