Annons

Jobba med Megafonen

Annons

Megafonen 5 år!I över fem år har Megafonen levererat bland annat vimmelbilder på Megafonen.nu.

MEGAFONEN Vi söker fler vimmelfotografer till Megafonen-gänget.

Sedan den första versionen av Megafonen.nu såg dagens ljus 2010 har vimmelbilder varit ett stående inslag och en av hemsidans mest välbesökta delar. Vimmelbilderna tas av våra fotografer och nu behöver vi fler till vårt glada gäng.

Vimmelfotograf

Vi söker dig som är över 18 år, älskar att fotografera, social och inte rädd för att ta kontakt med nya människor. Du ska gilla att jobba kvällar och nätter, tycka att det är kul att röra sig bland människor och ha en allmänt positiv inställning till livet.

Känner du att beskrivningen passar in på dig?
Skicka ett e-postmeddelande till info@megafonen.nu där du skriver varför just du skulle passa som vimmelfotograf. Skriv ”Vimmelfotograf” som ämne och bifoga gärna CV.

Vi vill ha din ansökan senast 18 mars men vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Arbetstider: Oftast fredag- och lördagskvällar.
Lön: Enligt överenskommelse.
Frågor? magnus@megafonen.nu

Megafonen.nu har sedan 2010 levererat nöjesnyheter, vimmelbilder och annat läsvärt på internet. Sedan mars 2012 producerar företaget även en tidning som kommer ut månadsvis tio gånger per år till drygt 30 000 hushåll och på webben. Nöjesmegafonen i Skellefteå AB ägs av Peter Ziolkowski och Magnus Lindkvist.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons