Annons

Gabriel sjunger live i Globen

Annons

Gabriel Fontana

NÖJE Gabriel Fontana från Skellefteå vann ”Idol-revanschen” –  och ikväll står han på Globens scen och framför sin nya låt.

Gabriel – som sedan augusti 2014 bor i Skellefteå – kom inte med i vanliga Idol, men fick chansen i Idol-revanschen.

– Det är ett program där de valt ut tre personer med mycket personlighet som inte passar in i exakt det som den vanliga juryn letar efter, men ändå har potential att bli en stjärna, har han tidigare berättat för Megafonen.

Idol-revanschen leds av musik- och humorgruppen De Vet Du.

– Jag var från början rädd att jag skulle bli ett skämt, men jag ser inte på det så längre. Visst, det är mycket humor men jag har fått enormt bra respons och det är bara positiva saker jag får höra.

Gabriel vann Idol-revanschen och idag släpps hans nya låt ”Eu Sou Do Brasil” som betyder ”Jag är från Brasilien” på Portugisiska.

– Den här sången är en del av mig. Den är glad och perfekt på nattklubb. Jag vill att alla ska dansa till den!

Låten kommer han att framföra i Globen under Idol-finalen.

– Mitt hjärta slår så snabbt, jag får fjärilar i magen, det får mig att vilja gråta, jag kan inte sova… det är blandade känslor! Men jag är extremt laddad inför framträdandet för det är en dröm som blir sann. 13 000 personer i publiken och många fler som ser på TV gör att jag känner mig ostoppbar. Jag ska göra mitt bästa och jag är säker på att publiken kommer att känna energin.

Vad händer i framtiden?

Get ready for more songs! Jag trivdes verkligen att göra musik med De Vet Du, så jag kommer definitivt att göra mer musik!

Gabriels nya låt släpps under fredagen på Spotify. Idol-finalen sänds på TV4 ikväll 20.00.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons