Annons

”Upplagt för en magisk kväll”

Annons

Sarah Dawn Finer

NÖJE Den 8 augusti gästar Sarah Dawn Finer Skellefteå för en utekonsert på Kyrkholmen.

På lördag kommer Sarah Dawn Finer till Skellefteå med sin akustiska sommarturné – en personlig och intim konsert framförd av Sarah och ett tremannaband. Hennes största hits blandat med både nya och gamla låtar utlovas.

–  Det ska bli så kul att göra en konsert ute på Kyrkholmen och att få ha Sarah på plats känns grymt bra! Hon är en fantastisk sångare och  väldigt rolig som person, så jag vet att hon kommer bjuda på fina toner, mycket skratt och kanske till och med lite tårar, säger Sofia Andersson Lundberg, For Events AB, som för tillfället är i full färd att ställa i ordning allt inför spelningen.

– Det är en hel del som ska bäras ut på Kyrkholmen och det tar sin tid. Men jag är helt övertygad om att det är värt det. Det är upplagt för en magisk kväll i en magisk miljö.

Biljettförsäljningen har gått bra men fortfarande finns biljetter att köpa via Tickster.com.

– Vi hoppas på sol men annars så vet vi var vi har regnkläderna efter denna sommar, säger Sofia och ler.

Konserten börjar 20.00.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons