Annons

Wallmans kommer till stan

Annons

WallmansFoto: Pressbild

NÖJE Verandan laddar för en intensiv showhöst med start i september.

Innan ens sommarprogrammet har börjat så släpper Verandan nu en hel rad nya nöjen ända fram till jul. Här hittar du bland annat Lisa Miskovsky, som kommer i början på oktober för att göra två shower under en helg. Man hittar även en interaktiv teater, som handlar om Mordet på Rosholmsvik, där du som matgäst kan bli högst involverad i själva showen.

Euskefeurat med Ronny Eriksson i spetsen gästar också Verandan med en spelning i slutet på november. Under december blir det julbord med show från både Showbusters och Let´s get Rocked. Sedan klämmer man även in en dansbandskväll tillsammans med de legendariska Lasse Stefanz.

Men redan i slutet på september bjuder man på en riktigt stor krogshow, nämligen Wallmans on tour.

Wallmans är mest känt för sina artister som både showar och serverar gästerna under kvällen. Totalt är det 6 fullfjädrade artistproffs som medverkar i showen. Det är närmare 8-9 år sedan Wallmans besökte Skellefteå. Så nu har det återigen blivit dags att stifta bekantskap med det populära koncept som fyllt både festivaltält och krogar i stan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons