Annons

Ny artist till Stadsfesten

Annons

468_eric_turnerFoto: Pressbild

NÖJE Stadsfesten spetsar sitt startfält med ytterligare en internationell artist.

Stadsfesten presenterar idag ännu en artist till sommarens festival.

– Artisten är ingen mindre än Eric Turner, en artist som haft tre topp 1-placeringar på världslistorna, sålt platina i fem länder och skrivit låtar ihop med Avicii, Tinie Tempah, Lupe Fiasco samt Inna, säger Gunnar Karlsson.

Eric Turner kommer  med ett uppträdande där han blandar DJ och sång. Den flerfaldigt platinabelönade Turner står bakom världshitar som “Written in the Stars” (Tinie Tempah feat. Eric Turner), “Dancing in my head” (vs. Avicii) och “Angels & Stars” (feat. Lupe Fiasco & Tinie Tempah). Eric har även samarbetat med artister som Avicii, Tinie Tempah, Lupe Fiasko, Lawson, Ella Hendersson, Arash, Swedish House Mafia m.fl.

– Så det är med en större nypa stolthet och ett tydligt tecken på att Stadsfesten fortfarande står högt upp på världslistan över intressanta festivaler som gör att Eric väljer Skellefteå. Så nu välkomnar vi Eric Turner för en unik & storartad spelning på Stadsfesten i Skellefteå fredag 26 juni kl. 01.15-02.00, säger Gunnar Karlsson.

Stadsfesten arrangeras 24-28 juni och har sedan tidigare klart med artister som Magnus Uggla, Carola, Anastacia och Tomas Ledin.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons