Annons

Kända talare i Skellefteå

Annons

Reinfeldt och KnutssonFredrik Reinfeldt (foto: Peter Knutson) och Lottie Knutsson.

FÖRETAG Fredrik Reinfeldt och Lottie Knutsson talar på en konferensen i Skellefteå den 21-22 oktober.

Nolia AB har valt att lägga konferensen Nolia Ledarskap & HR i Skellefteå.

– I och med att Skellefteå kommun blev delägare under 2011 och att staden i sig erbjuder många bra alternativ för den här typen av tillställningar, är ambition från Nolia ABs sida att lägga fler mässor och konferenser där, säger  Johanna Blylod.

Rekrytering, generationsväxling och kompetensförsörjning är exempel på frågor som kommer att stå i fokus på konferensen där två kända ansikten ska tala. Den ena är journalisten och styrelseproffset Lottie Knutsson och den andra, Sveriges tidigare statsminister, Fredrik Reinfeldt.

Utöver dessa två kommer även en annan känd person delta. André Pops, som inte gör så många jobb utöver sina uppdrag på SVT, ska vara moderator.

– Det handlar en hel del om tajming. Dels ska det passa in i mitt vanliga jobbschema och sen ska det vara ett uppdrag som SVT anser vara ok för mig att göra och det är inte så ofta det här sammanfaller. Jag tyckte det var ett väldigt roligt uppdrag ifjol som präglades av värme, nyfikenhet och kunskap så när jag fick frågan om att komma tillbaka så var det lätt att säga ja, säger André Pops.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons