Annons

Vardia anställer i Skellefteå

Annons

Vardia Försäkring annonsmärkning

Vardia FörsäkringSara Söderström och Oskar Burstrand trivs i Skellefteå. Vill du också jobba på Vardia? Läs mer om de lediga tjänsterna och ansök på www.vardia.se/ledigajobb

ANNONS Vardia Försäkring har sedan de öppnade sitt kontor i Skellefteå 2012 växt så att det knakar. Från ett tiotal medarbetare har personalstyrkan ökat till 45 på tre år.

– Och nu när företaget har valt att växla upp ytterligare så är det i Skellefteå de satsar. Vi har helt enkelt lyckats bra här, berättar Oskar Burstrand, 29 år, som till en början var säljutvecklare men klättrat till positionen som platschef.

Nyckeln till framgångarna är enkel.

– Lönsam tillväxt tillkommer bara genom nöjda kunder och nöjda medarbetare. Det är viktigt att både kunden och våra anställda trivs, annars fungerar det aldrig i längden, säger han och fortsätter:

– Vi arbetar stenhårt för att ha Svergies bästa kundbemötande, och ger oss inte förrän vi är där.

Och det är just därför Vardia valt att satsa så pass mycket på utbildningar som de gör. Som ny får du alltid en månads utbildningsprogram för att bli försäkringsrådgivare och sedan finns det en tydlig plan för vidareutveckling.

– Vi investerar mycket tid i nya säljare eftersom att det är så viktigt att de lär sig produkterna och på så vis kan hjälpa kunderna till en bra lösning, säger Oskar.

RÅDGIVNINGSPLIKT

Sara Söderström, 22 år, är en av dem som börjat på Vardia i Skellefteå det senaste året. Efter ett och ett halvt år i Stockholm valde hon att flytta hem och sökte jobb hos försäkringsbolaget.

– Jag har jobbat mycket med sälj i butik tidigare men kände att jag ville prova något nytt och jag har aldrig ångrat mig, berättar hon och fortsätter:

– Jag var lite rädd att jag skulle bli en irriterande telefonförsäljare – men det här är inte så. Vi hjälper kunderna till bättre försäkringslösningar och har även en rådgivningsplikt som gör att vi inte erbjuder kunden en flytt av försäkringarna om vi inte kan erbjuda en likvärdig eller bättre försäkringslösning. Det är inte så att vi sitter och säljer skräp som ingen vill ha. Med försäkringar gäller det att sälja med kvalité eftersom en affär aldrig är i hamn innan kunden betalat in försäkringspremien.

468_sandra_soderstrom_vardiaSara Söderström, 22 år, Skellefteå.

SÖKER FLER

Den tydliga utvecklingsplanen som finns i företaget är något som tilltalar Sara.

– Jag känner att jag utvecklas hela tiden och att det finns en enorm potential att växa inom bolaget. Jag vet att det finns vägar upp och det är motiverande, säger hon.

För tillfället håller Vardia Försäkring på att flytta in i nya, större, fräscha lokaler vid Stadsparken för att få plats med alla nyanställningar.

– Det finns beslut om att vi ska bli minst 60 personer eftersom det går så bra i Skellefteå. Nu söker vi efter fler drivna medarbetare, säger platschefen Oskar.

Vilken typ av personer söker ni?

– Det är en svår fråga. Det finns ingen mall på hur en person ska vara för att lyckas hos oss. Det viktiga är att personen är redo att jobba hårt och villig att ta till sig av de utbildningar som erbjuds.

– Vi har som nämnt utbildningar för alla nya så tidigare erfarenhet av sälj och försäkringar är inget krav, även om det så klart är ett plus. Kontaka gärna oss så berättar vi mer – vi blev trots allt utsedda till Framtidens arbetsgivare i försäkringsbranschen 2014.

 

Vill du jobba på Vardia eller få mer information om de tjänster företaget söker?
Kontakta Tommy Grape e-post: tommy.grape@vardia.se | tel: 070-395 77 11

Läs mer och ansök om tjänsterna
www.vardia.se/ledigajobb

 

Vardia Försäkring annonsmärkning
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons