Annons

Tomas Ledin till Stadsfesten

Annons

Tomas Ledin

NÖJE Nu kommer Stadsfesten med en tidig julklapp i och med sitt första artistsläpp.

Förberedelserna är i full gång inför 2015 års Stadsfest i Skellefteå och nu släpper arrangören sin första artist: Tomas Ledin.

– Tomas Ledin gör en av sina totalt tre norrlandsspelningar i sommar just i Skellefteå, lördag den 27 juni! Vi hälsar Tomas Välkommen till Skellefteå och den 22:a upplagan av detta arrangemang, skriver Stadsfesten i ett pressmeddelande.

Spelningen är en del av Ledins sommarturné 2015: ”Tomas tillhör sommaren och återknyter nu – efter sex år – till en tradition som började med hans uppskattade folkparks-turnéer på 70- och 80-talet och som Tomas sedan utvecklade till Rocktågs-succéer under några oförglömliga somrar på 90-talet, för att på 00-talet förfinas med ett flertal framgångsrika sommarturnéer.”, skriver arrangören.

– Jag ser verkligen fram mot sommarens konserter. Det ska bli fint att få plocka fram elgitarren igen, jag har saknat de där ljusa sommarkvällarna, energin och allsången, det är helt unikt…..kan bara upplevas där ute i sommarSverige, säger Ledin själv enligt pressmeddelandet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons