Annons

Humor på Nordanåteatern

Annons

Eric Löwenthal

NÖJE En varm humorshow utifrån att vara far till en son med en grav utvecklingstörning.” I februari kommer Eric Löwenthal till stan.

Eric Löwentahl arbetar som ståuppkomiker och uppträder på landets ståuppscener, alltifrån Norra Brunn i Stockholm, till mindre städer och orter. Man kan även se honom på de större evenemangen i branschen, så som Lunds Humorfestival, Stockholm respektive Malmö Comedy Festival etcetera.

Den 12 februari 2015 kommer han till Skellefteå med sin föreställning ”Fadern – i Faderns, Sonens & Försäkringskassans namn”. En varm humorshow utifrån att vara far till en son med en grav utvecklingstörning.

– Humor har alltid varit min ventil. Att avdramatisera det okända med ett förlösande skratt är kanske inte det enda sättet, men det är mitt sätt, säger komikern Eric Löwenthal, som har velat skapa en genomrolig show med verklighetsförankring, i ett pressmeddelande.

Biljetter säljs från och med 1 december.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons