Annons

Händer i helgen 21-22/11

Annons

Maria Möller, Foto: Håkan LarssonNÖJE Maria Möller, Keckas Corner och jazziga toner på Stiftsgården bjuder denna nöjeshelg på.

Fredag 21/11

Lyxa till det med en härlig afterwork med vänner och kollegor på någon av stans restauranger.

Om du gillar jazz, så kan vi rekommendera att ni tar er till Stiftsgården ikväll och njuter av den sköna musiken från den norska gruppen Baker hansen . Spelningen börjar kl. 21.00 och det är fri entré till spelningen. Vill man så kan man boka bord för att avnjuta en god grillbuffé innan själva showen från kl. 18.00.

Ikväll gästas Coasters av bandet Light House som har kommit till Skellefteå från Skottland för att framföra sitt nya album och bjuda på härliga ballader.

Carl-Viktor bjuder ikväll på dubbla uppträdanden. Först ut är en trio nya, förnärvarande hemliga, tjejer som ska få prova lyckan på scenen. Därefter tar den välkända trion PMS över och spelar sina bejublade låtar.

Allstar är det Macke Marklund som gästar DJ-båset ikväll. Från klockan 22.00 håller han igång dansgolvet. Även på O´learys bjuder man på trevliga melodier från kvällens DJ.

Old Williams, Bishops arms och bryggargatans bar håller också öppet.

Lördag 22/11

Ikväll uppträder Maria Möller på Nordanåteater med sin bejublade föreställning Midvintertid. Följ med på en innehållsrik och stämningsfull musikalisk resa. Maria blandar välkänt och okänt med humor och tänkvärdheter, ackompanjerad av musikerna Michael Blomqvist och Fredrik Landh. Biljetter köper man på www.tickster.com

Skellefteå AIK möter Modo Hockey på hemmaplan. Har du inte fått tag på biljetter, så rekommenderar vi att ni bokar plats på någon av sportbarerna Allstar, O´learys eller Old Williams, som visar matchen.

Keckas corner gör comeback igen, på Verandan, efter en fullsatt premiärkväll förra månaden. Tjalle & Anders är det som står för underhållningen ikväll. Dörrarna öppnas kl. 22.

Senare på kvällen är det fullt drag på både Allstar och O´learys, som bjuder på rytmiska toner, som gör att du inte kan hålla dig från att dansa en liten sväng på dansgolvet. Åldern är 18+ på båda ställena efter klockan 22, för att ta sig in.

Verandan är även ikväll abonnerat och deras nästa nattklubbskväll för allmänheten är den 6 december.

på bryggargatan spelar Joel Norrfors glada toner i loungebaren, från kl.22.00.

Barerna Coasters, Bishops arms, Old Williams och Carl-Viktor bjuder på trevliga mötesplatser denna afton.

 

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons