Annons

Händer i helgen 17-18/10

Annons

Händer i helgen

NÖJE Helgen bjuder bland annat på Club 40 och Keckas Corner och massa annat.

Fredag 17/10

Afterwork på någon restaurang eller pub kan förgylla starten av denna helg. I kväll är det även dags för Club 40 på Mollys. Åldersgränsen är 30+ och vid skivspelarna är det DJ Tess som huserar denna afton. Kom i tid för det brukar bli fullt ganska snabbt.

O´learys och Allstar bjuder upp till dans på deras dansgolv med start klockan 22 och det är 18+ som gäller på båda ställena.

I övrigt är det barerna Coasters, Carl-Viktor, Bishops arms, Bryggargatans bar och Old Williams som håller öppet.

Lördag 18/10

Idag spelar Skellefteå AIK bortamatch mot Färjestad. Passa då på att boka bord på någon av stadens sportbarer Allstar, O´learys eller Old Williams för att få bästa upplevelsen i glada vänners lag. Senare under kvällen är det premiär för Keckas Corner på Stadshotellet. Är man myndig så är man välkommen. Det bjuds på trubadurer och trevliga erbjudanden under kvällen. Nattklubben är i kväll abonnerad, så den ersätts med Keckas corner på nedervåningen.

Allstar och O´learys håller öppet sina nattklubbar med stekheta dansgolv från klockan 22 och det är 18+ som gäller på båda ställena. På Bryggargatans bar är det bröderna Norrfors som huserar med härlig lounge musik från klockan 22.00.

I övrigt är det pubarna som håller igång fram till småtimmarna.

Vi ses i vimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons