Annons

Händer i helgen 12-13/9

Annons

Sara, Sara, Sara. Affischbild, Västerbottensteatern
Foto: Patrick Degerman

NÖJE Teaterpremiär, Stand up-show och hemmapremiär för Skellefeå AIK får förgylla denna helg.

Fredag 12/9

Afterwork med arbetskollegorna eller vännerna kan börja denna helg på någon av stadens pubar och restauranger, som erbjuder massa olika alternativ av bufféer och goda drycker.

Senare under kvällen så kan man fortätta till Old Williams och spela lite biljard eller kasta lite dart. Eller kanske besöka Carl-Viktor som bjuder på trubadurunderhållning efter klockan 22.00. O´learys bjuder upp till nattklubbskväll med skön musik. Allstar trummar vidare med kvällens DJ, som underhåller med de bästa hitsen. Åldern är som vanligt 18+ och nattkluben drar igång efter klockan 22. I övrigt håller de övriga pubarna öppet som vanligt.

Lördag 13/9

Dagen börjar med en efterlängtad hemmapremiär av SHL för de svartgula krigarna. Idag möter Skellefteå AIK MODO på Skellefteå Kraft Arena. Om du inte har fått tag på biljetter, så kan du boka bord på någon av sportbarerna O´learys, Allstar eller Old Williams.

Ikväll är det urpremiär på den nya teaterföreställningen Sara, Sara, Sara på Västerbottensteatern. Överblivna biljetter säljs på plats. Gillar du att skratta. Då ska du bege dig till Coasters, som för tredje gången plockar upp några av Sveriges bästa komiker, som har underhållit på Norra brunn, RAW och Stockholm Live. Förutom Janne Lindskog, som är arrangör, så kommer Tobias Jacobsson, Ola Aurell och Sven Brundin att underhålla. Se till att boka bord för att bli garanterad plats.

Lite senare på kvällen är det bland annat nattklubb på O´learys, Allstar och Verandan. På Verandan har man ikväll öppnat ett extra dansgolv, så att man kan gå mellan över- och undervåningen. Och i vanlig ordning så är det lounge dj på Bryggargatans Bar från klockan 22.00.

I övrigt håller de andra pubarna öppet som en vanlig lördag.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons