Annons

Succén är tillbaka i helgen

Annons

Beachparty-1
På bilden: Bozan, Katarina och Talal

NÖJE Nu på lördag har det blivit dags för det årliga beachpartyt i Byske. Och det ser ut som att vädret är med de även i år.

Hela idén kom fram för några år sedan då det blev klart att Bozan fick ta över Lanternan på Byske havsbad.

– Tanken var från början att vi ville använda oss av det tempererade utomhusbadet, men det blev för omständigt, berättar Bozan som är ansvarig på Lanternan och fortsätter.

– Men efter några möten med campingens föreståndare, Katarina och Pär, så kom vi fram till att det vore helt fantstiskt att prova på detta nere vid stranden.

Första upplagan av Byske beachparty anordnades redan ifjol och med bra väder och ett fullsatt arrangemang förgylldes stranden av partyglada människor som dansade under bar himmel till sena natten.

Större område

För att klara av årets upplaga av arrangemanget så har man utökat området på stranden ännu mer.

– I år har vi bland annat lagt till ett extra serveringstält där vi kommer att servera en härlig grillbuffé, informerar Talal, som är en av de ansvariga på Lanternan och berättar vidare.

– Vi kommer att börja grilla och servera vår stora grillbuffé redan klockan 16.00. Och man kan bland annat äta Entrécote, Kyckling, Hamburgare, massa olika såser och en stor salladsbuffé.

Line up

I år har man inte sparat på krutet när det kommer till ljud och ljusupplevelsen på stranden.

– I år har vi försökt att få hela området belyst på ett läckert sätt med massa olika ljuseffekter, berättar Talal.

Det brukar vara ett skönt gäng av lokala DJ:s som spelar på dessa fester, så även i år. Till årets DJ Line up hittar vi Stefan Nilsson, Anton Lundberg, Macke Marklund och Alantis. Vi kommer även att få dansa till ett gästspel av DJ Tess under kvällen.

Byske camping

– Vi vill även rikta ett stort tack till Katarina Larsson och Pär Andersson, som verkligen har ställt upp för oss på Lanternan och möjliggjort detta, säger Bozan och Talal fyller i.

– Med tanke på att vi har jobbat flera månder och massor av timmar bara för denna kväll, så känns det helt underbart att personalen på Byske Camping är med oss och stöttar vårt arbete för att utveckla vår verksamhet.

Enligt väderprognoserna så ser det väldigt lovande ut inför lördagens stora fest. ungefär 20-23 grader varmt och solen kommer att skina, vilket gör det ännu mer underbart för en härlig danskväll på stranden.

För att säkra din plats inne på området, så rekommenderas att ni köper förköp. Överblivna biljetter säljs vid entrén tills det är slut. Med tanke på att det var fullsatt ifjol, så är det bäst att ni skyndar er på. Biljetter säljs på Restaurang Viking och ute på Lanternan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons