Annons

Julgalan utökar till två dagar

Annons

Julgalan

NÖJE Mitt i sommar- och semesterplaneringarna kommer beskedet från arrangörerna till Julgalan med ett trevligt besked, att man utökar till två dagar.

I november smäller det när Julgalan 2014 kommer till Skellefteå med en mängd stora och kända artister.

– Detta är ett stort evenemang med riktigt bra artist-lineup och det känns grymt bra att få göra detta samarbete både med Julgalan men också alla lokala parter, berättar Sofia Andersson Lundberg, koordinator för Julgalan Skellefteå 2014.

Under 14 och 15 november kommer Skellefteå Kraft Arena att spraka av olika artister när Julgalan kommer hit. Det blir kända namn som bland annat Magnus Uggla, Lena Philipsson, Lasse Berghagen, Petra Marklund, Nanne Grönvall och David Lindgren.

– Fram till november kommer vi att jobba med att strukturera upp allt till sin ordning med allt det praktiska som är väldigt viktigt kring ett sådant arrangemang. Det kommer bli en grymt bra show och jag hoppas att Skellefteå kommer att bjuda på en riktigt bra stämning inne i Skellefteå Kraft Arena, säger Sofia Andersson Lundberg.

Fritidschefen Leif Gustafsson är också nöjd med att Julgalan kommer till Skellefteå.

– Vi är riktiga glada och nöjda att ha fått hit ett så här stort evenemang och kunna presentera ett sådan här laguppställning för skellefteborna och även hitresta där även hemmasonen David Lindgren är ett av namnen. Det kommer också att bli en turismeffekt av evenemanget. Det vet vi av erfarenhet.

Projektledaren Johanna Micski, Julgalan Stockholm är också nöjd.

– Vi är mycket laddade och glada över att Skellefteå finns med på turnéplanen för Julgalan 2014! Årets artister är handplockade och vi är väldigt stolta över de två fantastiska artistpaket som vi kommer med.

Biljetter finns att köpa på www.julgalan.se

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons